Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τους προέδρους στην Πόλη

Με τους προέδρους στην Πόλη
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 - 19:03

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Οποτε τους τους επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, βρίσκονται κοντά στον Ολυμπιακό και με τον τρόπο τους στηρίζουν τους παίκτες τους σε κάθε τους προσπάθεια. Ετσι και στις αναμετρήσεις με την Αναντόλου Εφές, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ταξίδεψαν στην Πόλη για να δουν από κοντά το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Ευρωλίγας.

Οι ισχυροί άντρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έφτασαν στην γειτονική χώρα, μία μέρα μετά από την αποστολή του Θρύλου για να παρακολουθήσουν τους "ερυθρόλευκους" στα δύο ματς-φωτιά με την Εφές στον δρόμο για το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Την Πέμπτη θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον τρίτο τελικό της Α1 βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Θρύλο και τον ΠΑΟΚ!

Μια νίκη μακριά από το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ

Μια νίκη μακριά από το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 67-54 του Αθηναϊκού στη Γλυφάδα και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος αλλά και του νταμπλ. Το Σάββατο στο Βύρωνα σηκώνει την κούπα.

Η προθέρμανση του Θρύλου (vids)

Η προθέρμανση του Θρύλου (vids)

Δείτε το βίντεο του gavros.gr από το «Αμπντί Ιπεκτσί», όπου στις 19:30 οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Εφές στο τρίτο παιχνίδι της φάσης των πλέι οφ.

Ταξιδιάρα... βαζέλα (vid)

Ταξιδιάρα... βαζέλα (vid)

Το μουσικό συγκρότημα «Τρύπες» είχε ήδη αφιερώσει ένα τραγούδι του για το σημερινό κατάντημα του ΠΑΟ, που επιστρέφει στην Ελλάδα με το magic bus.