Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!

Βγαίνουν και εξαφανίζονται!
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 - 19:05

Ο Ολυμπιακός την περασμένη Δευτέρα έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών με τον ΠΑΟΚ και πλέον απέχει δύο βήματα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την Παρασκευή θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη η δεύτερη αναμέτρηση και την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει το τρίτο παιχνίδι της σειράς στο Ρέντη.

Την Τετάρτη ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τρίτου τελικού, η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη (27/4). Οι ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να τα προμηθευτούν είτε από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», είτε από τα Γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Επίσης, εισιτήρια θα υπάρχουν το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, αλλά και την ημέρα του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague Ανδρών απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, την Δευτέρα 1/5/2017 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου μας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα τεθούν σε κυκλοφορία την Πέμπτη (27/4) και η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

Α) Από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά), την Πέμπτη (27/4) και την Παρασκευή (28/4) και ώρες 10:00-18:00.

Β) Από τα Γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας, την Πέμπτη (27/4) και την Παρασκευή (28/4) και ώρες 10:00-18:00.

Γ) Από το εκδοτήριο στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη το Σάββατο (29/4) από τις 17:00 μέχρι την έναρξη του 3ου τελικού της Α1 βόλεϊ Γυναικών, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πανναξιακός (20:00). Και την ημέρα του αγώνα (Δευτέρα, 1/5) από τις 16:00 μέχρι την εξάντλησή τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€, 10€».

Διαβάστε επίσης

Μια νίκη μακριά από το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ

Μια νίκη μακριά από το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 67-54 του Αθηναϊκού στη Γλυφάδα και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος αλλά και του νταμπλ. Το Σάββατο στο Βύρωνα σηκώνει την κούπα.

Με τους προέδρους στην Πόλη

Με τους προέδρους στην Πόλη

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρεθούν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντόλου Εφές το "Αμπντί Ιπεκτσί".

Η προθέρμανση του Θρύλου (vids)

Η προθέρμανση του Θρύλου (vids)

Δείτε το βίντεο του gavros.gr από το «Αμπντί Ιπεκτσί», όπου στις 19:30 οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Εφές στο τρίτο παιχνίδι της φάσης των πλέι οφ.