Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να τους στείλετε στην Τουρκία με λεωφορείο...

Να τους στείλετε στην Τουρκία με λεωφορείο...
Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 - 13:29

Ένα σπουδαίο παιχνίδι έκανε χθες ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν στην αρχή του αγώνα, στη συνέχεια ηρέμησαν, είδαν τι δεν έκαναν σωστά και έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη, ανατρέποντας μια μεγάλη διαφορά και κερδίζοντας επίσης με μεγάλη διαφορά. Ο Θρύλος ήταν όπως έπρεπε από ένα σημείο και μετά και περιττό να αναφερθεί πως φόβισε τους Τούρκους.

Οι γηπεδούχοι, προσπαθούσαν να κρατήσουν το σκορ σε κάπως χαμηλά επίπεδα, επιχειρώντας τρίποντα και κάνοντας κάποια βεβιασμένα σουτ. Ο Θρύλος βέβαια, που έχει ανατρέψει μεγαλύτερες διαφορές, δεν μάσησε, μπόρεσε να γυρίσει μετά το παιχνίδι και εν συνεχεία να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη, με την οποία έκανε το 2-2.

Πλέον, η ομάδα περιμένει την Εφές στο ΣΕΦ την ερχόμενη Τρίτη και πλέον καλό θα ήταν ο Ολυμπιακός να τη στείλει στην Τουρκία με λεωφορείο. Για να δουν τη γλύκα. Δεν έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός την πρόκρισή του στο Final 4, αλλά από τη μια υπάρχει η βαρύτατη φανέλα του Θρύλου με τα τρία ευρωπαϊκά και από την άλλη της Εφές με μερικές συμμετοχές σε Final 4.

Διαβάστε επίσης

Να γιατί κέρδισαν! (vid)

Να γιατί κέρδισαν! (vid)

Το ότι ο Ολυμπιακός θα κατάφερνε να κερδίσει την Εφές, ήταν... γνωστό πριν καν την έναρξη της αναμέτρησης, όπως θα δείτε κι εσείς μέσω του βίντεο που ανάρτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο διαδίκτυο.

Το χάρηκαν με την ψυχή τους (vid)

Το χάρηκαν με την ψυχή τους (vid)

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος χάρηκαν πάρα πολύ τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ομάδας της Εφές και την πανηγύρισαν με έναν χαρακτηριστικό τρόπο.