Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετά τους Τούρκους... πάτησε στην Ελλάδα (pics)

Μετά τους Τούρκους... πάτησε στην Ελλάδα (pics)
Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 - 13:05

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Με 62-74 επικράτησε άνετα της Εφές χθες ο Ολυμπιακός στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς. Έγινε το 2-2 και ως εκ τούτου, όλα θα κριθούν στο ΣΕΦ την ερχόμενη Τρίτη, με το στάδιο να αναμένεται να είναι γεμάτο. Ο Ολυμπιακός έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ελλάδα.

Μετά τους Τούρκους λοιπόν, η ομάδα «πάτησε» στη χώρα μας και έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα πιο δυνατός, ακόμα πιο σοβαρός και προπάντων θα έχει αρωγό τον πύρινό του κόσμου, που αναμένεται να κάνει sold out.

Ο Ολυμπιακός έχει ρεπό, θα ξεκουραστεί δηλαδή και αναμένεται άμεσα να επιστρέψει στις προπονήσεις, ώστε να αρχίσει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Τρίτης.

Διαβάστε επίσης

Να γιατί κέρδισαν! (vid)

Να γιατί κέρδισαν! (vid)

Το ότι ο Ολυμπιακός θα κατάφερνε να κερδίσει την Εφές, ήταν... γνωστό πριν καν την έναρξη της αναμέτρησης, όπως θα δείτε κι εσείς μέσω του βίντεο που ανάρτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο διαδίκτυο.

Το χάρηκαν με την ψυχή τους (vid)

Το χάρηκαν με την ψυχή τους (vid)

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος χάρηκαν πάρα πολύ τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ομάδας της Εφές και την πανηγύρισαν με έναν χαρακτηριστικό τρόπο.

Χαμός για ένα εισιτήριο!

Χαμός για ένα εισιτήριο!

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-2 μέσα στην Τουρκία και τώρα υποδέχεται την Εφές την Τρίτη για το 3-2 και την πρόκριση στο Final 4. Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να κάνουν... ουρά για ένα «μαγικό χαρτάκι».