Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Λιώστε» τους στο «καμίνι»!

«Λιώστε» τους στο «καμίνι»!
Τρίτη, 2 Μαΐου 2017 - 10:26

Με το μαχαίρι στα δόντια θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον πέμπτο αγώνα των πλέι οφ με την Αναντολού Εφές, προκειμένου να πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Live από το gavros.gr στις 21:00/NS2…

Οι «ερυθρόλευκοι» την περασμένη Παρασκευή έκαναν το 2-2 στη σειρά και απέδειξαν ότι είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν! Πλέον, έχοντας φέρει τη σειρά στα μέτρα τους, θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το 3-2 και να γεμίσουν με χαρά και περηφάνια τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

Ο κόσμος έδειξε από την πρώτη στιγμή τη δίψα του για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα και μέσα σε λίγες ώρες εξαφάνισε τα εισιτήρια. Οι ΓΑΥΡΟΙ θα γεμίσουν το ΣΕΦ και θα δημιουργήσουν για μια ακόμα φορά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Με τον κόσμο στον πλευρό τους οι παίκτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και καμία ομάδα!

Ο Ολυμπιακός θα αποδείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα και μαζί με τον κόσμο θα πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη!

Διαβάστε επίσης

Χαμός από τους Τούρκους για τους πρωταθλητές (vid)

Χαμός από τους Τούρκους για τους πρωταθλητές (vid)

Μπορεί η Εφές να έχασε από τον Ολυμπιακό στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας να σταματήσουν τους παίκτες του Θρύλου κατά την επιβίβασή τους στο πούλμαν με προορισμό το αεροδρόμιο και να τους ζητήσουν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί τους.

Κερδίζει στην Πυλαία και το σηκώνει στο Ρέντη!

Κερδίζει στην Πυλαία και το σηκώνει στο Ρέντη!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη», ωστόσο είναι καλύτερη ομάδα και θα πάει στην Θεσσαλονίκη για να κάνει το 2-2 και να στείλει τη σειρά στο Ρέντη, όπου θα σηκώσει το τρόπαιο!