Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η πιο θανατηφόρα και απρόβλεπτη απειλή»

«Η πιο θανατηφόρα και απρόβλεπτη απειλή»
Τρίτη, 2 Μαΐου 2017 - 13:51

Την Εφές αντιμετωπίζει απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, που θέλει να κάνει το 3-2 στη σειρά με την τουρκική ομάδα και να προκριθεί στο Final 4 της Πόλης, εκεί όπου ήδη έχουν προκριθεί η Ρεάλ του Λάσο, η ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη και η Φενέρ του Ομπράντοβιτς. Με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί για να πάει και αυτός εκεί.

Η ιστοσελίδα ballineurope.com από εκεί και πέρα, έχει κάνει μια μεγάλη αναφορά στον Γιώργο Πρίντεζη, ένα από τα καλύτερα τεσσάρια της Ευρώπης και πραγματικά οι χαρακτηρισμοί δίνουν και παίρνουν. «Η πιο θανατηφόρα και απρόβλεπτη απειλή», είναι μερικοί εξ αυτών, με τον αρθρογράφο να στέκεται στην ικανότητα του Πρίντεζη να αλλάζει χέρια στη στιγμή και να σουτάρει ή... διάδρομο για να βάλει το καλάθι.

Χαρακτηρίζεται και σαν «άλυτο ρέμπους» ή γρίφος ο παίκτης του Ολυμπιακού, για τον οποίο «είναι προφανές για τους παίκτες και τους προπονητές ανά την Ευρώπη, πως έχουν βρει τον δικό τους κύβο του Ρούμπικ. Όσο δεν βρίσκουν τη λύση, ένα είναι το σίγουρο. Πως ο Άγιος Γεώργιος δεν θα σταματήσει να χαρίζει δώρα στους οπαδούς του Ολυμπιακού κι άλλες αξέχαστες αναμνήσεις».

Διαβάστε επίσης

Ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς

Ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς

Την ώρα που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδειχνε βίντεο στους παίκτες του, ο Ντάνιελ Χάκετ ήταν στο παρκέ του ΣΕΦ, όπου μαζί με τον Ανδρέα Γκατζούλη έκανε ατομική προπόνηση.

Χαμός από τους Τούρκους για τους πρωταθλητές (vid)

Χαμός από τους Τούρκους για τους πρωταθλητές (vid)

Μπορεί η Εφές να έχασε από τον Ολυμπιακό στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας να σταματήσουν τους παίκτες του Θρύλου κατά την επιβίβασή τους στο πούλμαν με προορισμό το αεροδρόμιο και να τους ζητήσουν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί τους.

«Λιώστε» τους στο «καμίνι»!

«Λιώστε» τους στο «καμίνι»!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εφές στο κατάμεστο ΣΕΦ και θέλει τη νίκη για να πάρει την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Live από το gavros.gr στις 21:00/NS2…