Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους ξετίναξε ο αρχηγός

Τους ξετίναξε ο αρχηγός
Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017 - 00:33

Απίθανη, φανταστική, μυθική εμφάνιση, μία ακόμα, πραγματοποίησε ο Βασίλης Σπανούλης στο 5ο ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Ο αρχηγός του Θρύλου ξετίναξε την τουρκική ομάδα σε όλη τη σειρά και οδήγησε το σύλλογό του σε ακόμη ένα Final 4.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού απέδειξε για πολλοστή φορά ότι συνεχίζει να είναι ο σπουδαιότερος παίκτης στην Ευρώπη και με αυτόν μπροστάρη οι «ερυθρόλευκοι» είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα.

Ο Βασίλης Σπανούλης στο τελευταίο κρίσιμο ματς κόντρα στην Εφές σκόραρε 22 πόντους, έχοντας και 6 ασίστ και έδειξε ότι στα δύσκολα βγαίνει μπροστά και δείχνει την τεράστια αξία του.

Ο Ελληνας άσος ήταν ο MVP της σειράς με την Εφές και πλέον όπως μόνο εκείνος ξέρει θα οδηγήσει τον Θρύλο στα ημιτελικά της Ευρωλίγκας με στόχο την 4η κούπα στην ιστορία της ομάδας.

Ο τεράστιος Σπανούλης με το πάθος και τη ψυχή του έδειξε τον δρόμο στους συμπαίκτες του, κάτι το οποίο θα συνεχίσει να κάνει και να… γλεντάει όλους τους αντιπάλους του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 4 της Πόλης μετά το 87-78 επί της Εφές και το 3-2. Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Πάντα κοντά ο Μώραλης

Πάντα κοντά ο Μώραλης

Ο Δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης βρεθηκε και εκείνος στο ΣΕΦ και παρακολούθησε από κοντά το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές.