Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017 - 08:32

Την ομάδα της Εφές αντιμετώπισε χθες στον Ναό ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε με 87-78 και μπόρεσε να κάνει το 3-2 στις νίκες. Οι Πειραιώτες γύρισαν τη σειρά από 1-2, σημείωσαν δύο σερί νίκες και μπόρεσαν να προκριθούν για έκτη φορά τα τελευταία εννέα χρόνια σε Final 4 και δέκατη συνολικά. Μεγάλη εμφάνιση από τον Σπανούλη, που σημείωσε 22 πόντους και χάρισε την πρόκριση.

Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει με 87-78 και μέσα στο κατάμεστο ΣΕΦ, οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να γλιτώσουν. Ο Θρύλος της Ευρώπης τα κατάφερε για μια ακόμα φορά και προκρίθηκε.

Από εκεί και πέρα, όλο το ρεπορτάζ για τη σκευωρία κατά του Ολυμπιακού, τα ψέματα του Αποστολόπουλου και των άλλων και το μάθημα του Πουρλιοτόπουλου στους παίκτες του Πλατανιά για το τι θα καταθέσουν.

Αυτά και άλλα πολλά στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης

«Είναι 100% ομαδική η πρόκριση» (vid)

«Είναι 100% ομαδική η πρόκριση» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου μοίρασε συγχαρητήρια και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στην Πόλη για να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

Τους ξετίναξε ο αρχηγός

Τους ξετίναξε ο αρχηγός

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν και πάλι φανταστικός και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη-πρόκριση κόντρα στην Αναντολού Εφές για το φετινό Final 4 της Ευρωλίγκας.