Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Σπανούλης είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας»

«Ο Σπανούλης είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας»
Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 - 10:38

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη μίλησε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο σούπερ σταρ της Φενέρ, θα αναμετρηθεί με τον Θρύλο την Κυριακή στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας και στις δηλώσεις του έβγαλε το καπέλο στην ομάδα και τον παίκτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

«Έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω εμπειρίας. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς παίκτες που έχουν λάβει μέρος σε πολλά Final Four και πολλούς τελικούς. Έχουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, όπως για παράδειγμα τον Σπανούλη. Φάνηκε πόσο δυνατή ομάδα είναι με τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά», τόνισε ο Σέρβος και συνέχισε.

«Ο Σπανούλης είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας και έκανε πάλι στον ημιτελικό ό,τι κάνει εδώ και τόσα χρόνια. Είναι ένας ζωντανός θρύλος. Σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό, είναι μια σπουδαία ομάδα. Τίποτα δεν σου χαρίζεται και ο Ολυμπιακός κέρδισε με την αξία του αυτό το σεβασμό».

Διαβάστε επίσης

Πανηγυρισμοί και αποθέωση! (vid)

Πανηγυρισμοί και αποθέωση! (vid)

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος πανηγύρισαν τη μεγάλη πρόκριση επί της ΤΣΣΚΑ ενώ αποθεώθηκαν από τον κόσμο, όπως βέβαια και ο «στρατηγός» της επιτυχίας, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Είναι μία από τις κορυφαίες στιγμές»

«Είναι μία από τις κορυφαίες στιγμές»

Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για την τεράστια επιτυχία της ομάδας τους κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την πρόκριση στον τελικό της φετινής Ευρωλίγκας.

ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!

Ο ψυχωμένος Ολυμπιακός νίκησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό του Final 4 με 82-78 και προκρίθηκε στον τελικό της Ευρωλίγκας!