Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, γερά

Θρύλε, γερά
Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 - 13:53

Στο ΣΕΦ διεξάγεται απόψε ο πρώτος τελικός των φετινών πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟ και να στοχεύει στο 1-0. Οι Πειραιώτες παρατάσσονται στο παρκέ ως οι δεύτεροι καλύτεροι της Ευρώπης, καθώς ηττήθηκαν στον τελικό της Ευρωλίγκας από τη Φενέρ. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει πάρει τις εμπειρίες του από εκεί και ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα.

Οι Πειραιώτες στοχεύουν στην τρίτη σερί κατάκτηση του τίτλου και αν τα καταφέρουν, θα το κάνουν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους. Δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟ, αλλά η ομάδα έχει φτιάξει όλο αυτό το διάστημα έναν βασικό κορμό, που έχει βρει τη χημεία του και μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

Μαζί με τον πύρινο λαό που θα βρεθεί στις εξέδρες και θα στηρίξει την ομάδα πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, ο Ολυμπιακός θα έχει τη δυνατότητα να κάνει το 1-0 και να δείξει σε όλη την Ελλάδα πως αυτός έχει τον πρώτο λόγο για να αναδειχτεί πρωταθλητής.

Διαβάστε επίσης

Έφτασε η ώρα

Έφτασε η ώρα

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για το 1-0 στη σειρά των τελικών με αντίπαλο τον ΠΑΟ απόψε στο ΣΕΦ. Live στο gavros.gr το ματς στις 21:00/CS4.

Το πρώτο βήμα (vids)

Το πρώτο βήμα (vids)

Τον ΠΑΟ αντιμετωπίζει απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο του πρώτου τελικού και μαζί με τον κόσμο του θα προσπαθήσει να κάνει το 1-0.