Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο βήμα (vids)

Το πρώτο βήμα (vids)
Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 - 12:42

Τον ΠΑΟ αντιμετωπίζει απόψε στο ΣΕΦ για τον πρώτο τελικό της Α1 ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να κάνει το 1-0 και παράλληλα, το πρώτο βήμα για την ανάδειξή του σε πρωταθλητή Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη φορά. Οι Πειραιώτες, έχοντας τον πύρινο κόσμο στο πλευρό τους, θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην επιτυχία, κάνοντας το παιχνίδι τους και παίρνοντας ακόμα περισσότερες εμπειρίες από τον τελικό της Ευρωλίγκας.

Στα επτά πρόσφατα παιχνίδια στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα Ελλάδας ή τα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός έχει έξι νίκες. Τρεις το 2014-15, δύο πέρυσι και μία φέτος, με τον Θρύλο να έχει καταφέρει μερικές φορές να κερδίσει και με μεγάλη διαφορά, μάλιστα.

Και τη μία ήττα που έκανε πέρυσι στο ΣΕΦ στους τελικούς, τη ρέφαρε με τα

Δείτε μερικές από τις τελευταίες νίκες στο ΣΕΦ επί του ΠΑΟ

Διαβάστε επίσης

Θρύλε, γερά

Θρύλε, γερά

Με τον ΠΑΟ κοντράρεται ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ στον πρώτο τελικό των δύο ομάδων για την Α1 και με την αρωγή του κόσμου του, μπορεί να κάνει το 1-0.

«Ντόπες» προέδρων στο ΣΕΦ

«Ντόπες» προέδρων στο ΣΕΦ

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος επισκέφτηκαν το ΣΕΦ στην τελευταία προπόνηση της ομάδας τους πριν από τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Με ψυχή και τσαμπουκά για το 1-0

Με ψυχή και τσαμπουκά για το 1-0

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή στις 21:00 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και θέλει τη νίκη για να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/CS4.