Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπορούμε τη νίκη και στο 2ο ματς»

«Μπορούμε τη νίκη και στο 2ο ματς»
Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 - 23:32

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην ήταν καλός στον πρώτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο το σημαντικό ήταν ότι κατάφερε να πάρει τη νίκη όπως υπογράμμισε και σε δηλώσεις του ο Κεμ Μπιρτς.

Ο Καναδός σέντερ τόνισε επίσης πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη και στο 2ο ματς και να κάνει το 2-0 στη σειρά αρκεί να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κεμ Μπιρτς:

«Εχουμε αφήσει πίσω μας το Final 4 και πλέον είμαστε επικεντρωμένοι στον στόχο του ελληνικού πρωταθλήματος. Σήμερα δεν ήμασταν καλοί, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ο κόσμος μας βοήθησε και μας έδωσε ώθηση να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια και καλύτερη άμυνα στο παιχνίδι. Θεωρώ, πως αν παίξουμε καλύτερα στο επόμενο ματς μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το 2-0 στη σειρά του πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης

«Δείξαμε χαρακτήρα»

«Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη, που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στο στόχο τους.

«Πολύ σημαντική νίκη»

«Πολύ σημαντική νίκη»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει μέσα από την άμυνά της μίας πολύ σημαντική νίκη.

Eμπειρία εναντίον... τρέλας

Eμπειρία εναντίον... τρέλας

Οι δύο ομάδες βασίζονται στην εμπειρία, αλλά και στην καλώς εννοούμενη τρέλα στο παρκέ. Κατηγορίες που οι δύο αντίπαλοι έχουν χωρίσει εξ ημισείας.