Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ σημαντική νίκη»

«Πολύ σημαντική νίκη»
Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 - 23:52

Εδειξε χαρακτήρα ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό και μέσα από την άμυνά του κατάφερε να πάρει τη νίκη, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο γκαρντ του Θρύλου επισήμανε πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα για να καταφέρει να πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Το θέμα είναι να κερδίζεις, όταν δεν είσαι καλός όπως έγινε σήμερα. Η άμυνα μάς έδωσε τη νίκη, αφού είναι πολύ δύσκολο να χάσεις όταν δέχεται 58 πόντους. Βιαστήκαμε να τελειώσουμε το ματς και γίναμε νευρικοί. Ο Παναθηναϊκός έβαλε μεγάλα σουτ, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και η νίκη είναι πολύ σημαντική. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ταλέντο και όταν παίξαμε άμυνα, τους περιορίσαμε. Για την συνέχεια, πρέπει να περιμένουμε καλύτερη εικόνα και κυρίως στην επίθεση».

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 63-58 του ΠΑΟ στο ΣΕΦ και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών - Όλο το ρεπορτάζ και από τον ποδοσφαιρικό Θρύλο.

«Καμίνι» το ΣΕΦ (pics)

«Καμίνι» το ΣΕΦ (pics)

Απίστευτη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι ΓΑΥΡΟΙ, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Δείξαμε χαρακτήρα»

«Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη, που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στο στόχο τους.

«Μπορούμε τη νίκη και στο 2ο ματς»

«Μπορούμε τη νίκη και στο 2ο ματς»

Ο Κεμ Μπιρτς τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν τόσο καλή στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο υποστήριξε πως το σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη.