Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε χαρακτήρα»

«Δείξαμε χαρακτήρα»
Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 - 23:35

Ο Ολυμπιακός έβγαλε ψυχή στο τελευταίο δεκάλεπτο και πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν χαρακτήρα στο τέλος και πήραν τη νίκη, που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στο στόχο τους.

«Ένας τελικός, ειδικά το πρώτο ματς, είναι κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχει πίεση, ειδικά για τον γηπεδούχο που θέλει να κρατήσει την έδρα του. Σε ένα άσχημο παιχνίδι για μας δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος, κάναμε κάποια πράγματα σωστά και πήραμε μια νίκη που είτε είναι με έναν πόντο ή με μεγαλύτερη διαφορά μάς φέρνει πιο κοντά στο στόχο», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης

«Πολύ σημαντική νίκη»

«Πολύ σημαντική νίκη»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει μέσα από την άμυνά της μίας πολύ σημαντική νίκη.

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 63-58 του ΠΑΟ στο ΣΕΦ και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών - Όλο το ρεπορτάζ και από τον ποδοσφαιρικό Θρύλο.

«Μπορούμε τη νίκη και στο 2ο ματς»

«Μπορούμε τη νίκη και στο 2ο ματς»

Ο Κεμ Μπιρτς τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν τόσο καλή στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο υποστήριξε πως το σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Eμπειρία εναντίον... τρέλας

Eμπειρία εναντίον... τρέλας

Οι δύο ομάδες βασίζονται στην εμπειρία, αλλά και στην καλώς εννοούμενη τρέλα στο παρκέ. Κατηγορίες που οι δύο αντίπαλοι έχουν χωρίσει εξ ημισείας.