Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έλαμψαν Kill Bill και Νίκολα

Έλαμψαν Kill Bill και Νίκολα
Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 - 13:00

Στο 1-0 στη σειρά των τελικών με τον ΠΑΟ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε πριν από μερικές ημέρες με 63-58 τους πράσινους. Μπορεί οι πρωταθλητές Ελλάδας να μην έκαναν καλό παιχνίδι, αλλά κατάφεραν να επικρατήσουν, καθώς έχουν παίκτες με μεγαλύτερη προσωπικότητα, που στις δύσκολες στιγμές έχουν πιο καθαρό μυαλό.

Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε για τις δύο μεγάλες προσωπικότητες του πρώτου τελικού. Για τον... ορχήστρα και το θηρίο, που έκαναν καταπληκτική εμφάνιση και χάρισαν στην ομάδα του Ολυμπιακού τη νίκη, για να γίνει το 1-0.

Τι «παίζει» με τον ασυγκράτητο Μιλουτίνοφ, αλλά και με τον αρχηγό, ο οποίος έδωσε τους 33 από τους 63 πόντους της ομάδας. Ένα μεγάλο θέμα στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, για να δείτε ποια ήταν η διαφορά των δύο ομάδων στο 63-58 του ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης

Ένα πολύ μεγάλο καλό

Ένα πολύ μεγάλο καλό

Τα συνολικά επτά λάθη που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» στον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟ, είναι η καλύτερη φετινή επίδοση της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Χαλαρή προπόνηση μετά το 1-0 ο Θρύλος

Χαλαρή προπόνηση μετά το 1-0 ο Θρύλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες του μετά τον πρώτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος και για αυτό το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας ήταν χαλαρό.