Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί την Παρασκευή και όχι την Τετάρτη;

Γιατί την Παρασκευή και όχι την Τετάρτη;
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 - 10:58

Τα απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν στον ελληνικό αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα στο μπάσκετ συνεχίζονται…

Ο Τόμι Σχινάς τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ σήμερα Παρασκευή, λόγω των αναρτήσεων του που είχε κάνει την Τρίτη στα social media, μένοντας εκτός πινάκων για τον 5ο τελικό της Α1.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε απαντήσει μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media στις κριτικές για τον 3ο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος και ορθώς βάση των οδηγιών που υπάρχουν τιμωρήθηκε.

Ωστόσο, δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα από την τιμωρία του που του επιβλήθηκε την Παρασκευή και όχι την προηγούμενη Τρίτη που είχε κάνει τα σχετικά ποσταρίσματα. Ενώ, μάλιστα, την Τετάρτη στην συνεδρίαση της ΚΕΔ δεν υπήρξε καμία τιμωρία του.

Να σημειωθεί, πως ο Ελληνας διαιτητής στις 31 Μάιου είχε απαντήσει ξανά μέσων των social media σε κριτική μετά τον μικρό τελικό ανάμεσα στον Αρη και την ΑΕΚ, ωστόσο αυτό δεν προκάλεσε τον παραμικρό θόρυβο.

Γιατί, τότε, ο Ελληνας ρέφερι απάντησε στα κοινωνικά δίκτυα και δεν τον ενόχλησε κανείς; Είναι διαφορετικός ο κανονισμός για τους μικρούς τελικούς και άλλος σε τελικούς;

Και γιατί τιμωρήθηκε σήμερα και όχι την Τρίτη που έκανε τις αναρτήσεις, ή την Τετάρτη που συνεδρίασε η ΚΕΔ;

Φυσικά, τα ερωτήματα αυτά πολύ δύσκολα θα απαντηθούν…

Διαβάστε επίσης

Με φωνή και μόνο φωνή

Με φωνή και μόνο φωνή

Δεν άφησαν κανένα εισιτήριο απούλητο οι ΓΑΥΡΟΙ - Θα γεμίσουν το ΣΕΦ την Κυριακή και με αθλητική και φίλαθλη συμπεριφορά, θα ωθήσουν την ομάδα να φτάσει στη μεγάλη νίκη.