Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την απορία θα μείνεις Πασκουάλ…

Με την απορία θα μείνεις Πασκουάλ…
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 - 10:15

Την Κυριακή στο ΣΕΦ θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και η ΚΕΔ συνεχίζει τις περίεργες της επιλογές.

Σε ακόμη μία περίπτωση δεν θα σφυρίξουν τον τελευταίο κρίσιμο αγώνα διεθνείς διαιτητές, κάτι που προκάλεσε την απορία ακόμη και του προπονητή του Παναθηναϊκού Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός τεχνικός πιο συγκεκριμένα υπογράμμισε: . «Το μόνο που μπορώ να σας απαντήσω, επειδή δεν γνωρίζω πλήρως το θέμα, είναι πως ήταν μία έκπληξη για μένα όταν το έμαθα. Και είμαι πεπεισμένος ότι συνολικά για την Ελλάδα και το μπάσκετ δεν είναι θετικό. Δεν έχω άποψη για το κατά πόσο πρέπει να συμβαίνει αυτό ή όχι, καθώς δεν γνωρίζω το σκεπτικό».

Φυσικά, ο τεχνικός του ΠΑΟ θα μείνει με την απορία… Βέβαια, το γεγονός ότι δεν σφυρίζουν οι καλύτερες σφυρίκτρες είναι προς το συμφέρον της ομάδας του, όπως φάνηκε και στον 4ο τελικό στο ΟΑΚΑ...

Για ακόμη μία φορά η ΚΕΔ ξεμπροστιάστηκε αφήνοντας εκτός του πιο κρίσιμου παιχνιδιού της χρονιάς τους καλύτερους διαιτητές της.

Γελάει ο κόσμος…

Διαβάστε επίσης

Γιατί την Παρασκευή και όχι την Τετάρτη;

Γιατί την Παρασκευή και όχι την Τετάρτη;

Τα παράδοξα της τιμωρίας του Τόμι Σχινά από την ΚΕΔ, ο οποίος έμεινε εκτός 5ου τελικού της Α1 την Παρασκευή, λόγω των αναρτήσεων του στα social media που έκανε την Τρίτη, ενώ μάλιστα την Τετάρτη είχε συνεδριάσει η ΚΕΔ...

Nα «βράζει» το ΣΕΦ

Nα «βράζει» το ΣΕΦ

Οι ΓΑΥΡΟΙ εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τον 5ο τελικό της Α1 και την Κυριακή πρέπει μόνο με τη δυνατή φωνή τους να σπρώξουν τον Ολυμπιακό προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αντιδράσουν στις προκλήσεις των παικτών του ΠΑΟ.