Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στα δέκα καλύτερα ντραφτ των Σπερς ο Μιλουτίνοφ»

«Στα δέκα καλύτερα ντραφτ των Σπερς ο Μιλουτίνοφ»
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 - 12:16

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει επιλεγεί στα ντραφτ του ΝΒΑ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Αυτό σημαίνει πως κάποια στιγμή θα αποχωρήσει από τον Θρύλο για το ΝΒΑ, με την ιστοσελίδα expressnews.com να τον συμπεριλαμβάνει στα δέκα καλύτερα ντραφτ των Σπερς από το 2007 και μετά. Μάλιστα, αυτό το κείμενο έχει συμπέσει με τις καταπληκτικές εμφανίσεις του στους τελικούς με τον ΠΑΟ.

«Ο Σέρβος δεν είναι ακόμα έτοιμος για να πάει στους Σπερς. Η Μιλουτίνοφ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το 2015 και οι Σπερς εμφανίζονται διατεθειμένοι να τον αφήσουν να εξελιχθεί σε άλλη ομάδα. Μόλις 22 χρόνων, ο Μιλουτίνοφ έχει άπλετο χρόνο να "ατσαλώσει" τον εαυτό του για τις προκλήσεις που τον περιμένουν στο ΝΒΑ», γράφει το δημοσίευμα.

Φιλοξενούνται κιόλας δηλώσεις του γενικού διευθυντή των Σπερς, Ρόμπερτ Μπιούφορντ, που όταν το 2015 τον είχε επιλέξει η ομάδα, είχε πει πως οι Σπερς είναι ενθουσιασμένοι για τον Νίκολα και πως θα του δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθεί.

Διαβάστε επίσης

Με φωνή και μόνο φωνή

Με φωνή και μόνο φωνή

Δεν άφησαν κανένα εισιτήριο απούλητο οι ΓΑΥΡΟΙ - Θα γεμίσουν το ΣΕΦ την Κυριακή και με αθλητική και φίλαθλη συμπεριφορά, θα ωθήσουν την ομάδα να φτάσει στη μεγάλη νίκη.

Γιατί την Παρασκευή και όχι την Τετάρτη;

Γιατί την Παρασκευή και όχι την Τετάρτη;

Τα παράδοξα της τιμωρίας του Τόμι Σχινά από την ΚΕΔ, ο οποίος έμεινε εκτός 5ου τελικού της Α1 την Παρασκευή, λόγω των αναρτήσεων του στα social media που έκανε την Τρίτη, ενώ μάλιστα την Τετάρτη είχε συνεδριάσει η ΚΕΔ...