Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με φωνή και μόνο φωνή

Με φωνή και μόνο φωνή
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 - 12:16

Τον ΠΑΟ αντιμετωπίζει την Κυριακή στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 2-2 στη σειρά των φετινών τελικών και πλέον, όλα θα κριθούν αύριο, στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι που θα γίνει στον Πειραιά. Οι παίκτες θα έχουν τη συμπαράσταση του κοινού τους, ενός κοινού που εξαφάνισε όλα τα εισιτήρια.

Και με φωνή και μόνο φωνή, ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι άλλοι στο γήπεδο (εριστικοί πανηγυρισμοί Γκιστ, βρισιές του Παππά στον Σπανούλη κ.α.), ο κόσμος καλείται να σταθεί στο ύψος του. Να μην τσιμπήσει ούτε από σφυρίγματα των διαιτητών ούτε από τίποτα.

Με φωνή, χορό, τραγούδι και εκδηλώσεις στην εξέδρα πάντα σε φίλαθλα και αθλητικά πλαίσια, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δείξει πως μπορεί να στηρίξει σωστά την ομάδα του και να μην δώσει δικαιώματα στους άλλους.

Διαβάστε επίσης

Με το μαχαίρι στα δόντια!

Με το μαχαίρι στα δόντια!

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι την Κυριακή να τα δώσουν όλα κόντρα στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να κατακτήσουν για τρίτη σερί χρονιά το πρωτάθλημα!

Γιατί την Παρασκευή και όχι την Τετάρτη;

Γιατί την Παρασκευή και όχι την Τετάρτη;

Τα παράδοξα της τιμωρίας του Τόμι Σχινά από την ΚΕΔ, ο οποίος έμεινε εκτός 5ου τελικού της Α1 την Παρασκευή, λόγω των αναρτήσεων του στα social media που έκανε την Τρίτη, ενώ μάλιστα την Τετάρτη είχε συνεδριάσει η ΚΕΔ...