Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στέκεται στο ύψος των περιστάσεων

Στέκεται στο ύψος των περιστάσεων
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 - 14:13

Την πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός δεν είχε παίξει με τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο αρχηγός ήταν άρρωστος. Είχε προβληθεί από αμυγδαλίτιδα. Τη δεύτερη, είχε καθίσει στα τελευταία λεπτά στον πάγκο. Άρα, τη θέση του και στις δύο περιπτώσεις πήρε ο Έρικ Γκριν. Άσχετα από το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχασε και τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, ο Γκριν ήταν καλός.

Μπόρεσε δηλαδή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Έβαλε κιόλας πάρα πολλούς πόντους, κάτι που δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, όποτε του ζητηθεί και να καλύψει το κενό του αρχηγού.

Πλέον, ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται και στο ΣΕΦ. Εκεί όπου η μπάλα θα «καίει» σχεδόν σε κάθε επίθεση και άμυνα. Και ένας καλός Γκριν θα είναι ό,τι καλύτερο για τον Θρύλο την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης

Με το μαχαίρι στα δόντια!

Με το μαχαίρι στα δόντια!

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι την Κυριακή να τα δώσουν όλα κόντρα στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να κατακτήσουν για τρίτη σερί χρονιά το πρωτάθλημα!

Με φωνή και μόνο φωνή

Με φωνή και μόνο φωνή

Δεν άφησαν κανένα εισιτήριο απούλητο οι ΓΑΥΡΟΙ - Θα γεμίσουν το ΣΕΦ την Κυριακή και με αθλητική και φίλαθλη συμπεριφορά, θα ωθήσουν την ομάδα να φτάσει στη μεγάλη νίκη.