Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ σε μια μυθική ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός»

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ σε μια μυθική ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός»
Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017 - 15:42

Δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση του Ολυμπιακού ο Κιμ Τιλί, όπως είπε ο ίδιος, άλλωστε, σε δηλώσεις που έκανε στο Radio Vitoria. Ο νέος πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού εξήγησε λοιπόν τους λόγους που δεν μπορούσε να πει «όχι» στην πρόταση του Θρύλου, σημειώνοντας.

«Ήταν κάτι το οποίο δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ο Ολυμπιακός είναι μια μυθική, μια σπουδαία ομάδα στην Ευρώπη και αυτό αποτελεί πρόκληση για μένα», ανέφερε ο Τιλί, που είπε μερικά πράγματα για την Μπασκόνια και την προσφορά του Θρύλου.

«Πέρασα μερικά πολύ ωραία χρόνια στη Βιτόρια. Το συμβόλαιό μου είχε τελειώσει, αλλά εγώ ήθελα να μείνω. Πιστεύω πως υπήρχε πιθανότητα να μείνω, αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ήθελαν να περιμένω περισσότερο και έλαβα την πρόταση του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα. Επέλεξα να πάω στην Ελλάδα και πήρα μια καλή απόφαση».

Καταλήγοντας, ο Τιλί σημείωσε. «Είχαμε καλές και κακές στιγμές με την Μπασκόνια, αλλά οι οπαδοί δεν σταμάτησαν να μας στηρίζουν ποτέ. Πάντα παλεύαμε, δίνοντας το καλύτερο. Η θητεία μου τελείωσε τώρα εκεί, αλλά πάντα θα έχω την Μπασκόνια στην καρδιά μου».

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα με Χορζόφ

Πρεμιέρα με Χορζόφ

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα των αγωνιστικών του Α' ομίλου του Eurocup στο οποίο μετέχει και ο Ολυμπιακός. Το πρώτο ματς θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου στις 18:00.