Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εβδομάδα εξελίξεων για τον Μιλουτίνοφ

Εβδομάδα εξελίξεων για τον Μιλουτίνοφ
Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017 - 19:51

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Οσο περνάει ο καιρός, τόσο και μειώνονται οι πιθανότητες να έχουμε κάποια αρνητική εξέλιξη για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και το ενδιαφέρον των Σαν Αντόνιο Σπερς. Τα «σπιρούνια» έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ και μέχρι το τέλος της 20ης μέρας του Ιούλη οφείλουν να πληρώσουν την ρήτρα του, εάν θέλουν να τον αποκτήσουν.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από το να περιμένει τους Σπερς για την τελική τους απόφαση. Θέλει τον Μιλουτίνοφ ως βασικό σέντερ της ομάδας και με αυτόν έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν «σκάσει» προτασεις για σέντερ στους «ερυθρόλευκους», υπάρχει μία διεργασία ως οφείλει κάθε σοβαρή ομάδα. Για να γίνουν όμως οι σκέψεις αυτές πράξεις, θα χρειαστεί να επέλθει η φυγή του «Μίλου», είδηση που σίγουρα δεν θέλει κανείς στις τάξεις των Πειραιωτών να βγει αληθινή.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός και η Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός και η Ευρωλίγκα

Η στελέχωση του Θρύλου, οι ανάγκες και η διοργάνωση, που έχει χάσει μπόλικη από την αίγλη της και φέρνει νέες δυνάμεις στο προσκήνιο για φέτος.

Ο «άσος» Νο.1 στόχος!

Ο «άσος» Νο.1 στόχος!

Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, όλο το ρεπορτάζ για τη θέση του «άσου» στον Ολυμπιακό και τι ισχύει με τις περιπτώσεις των Ράις, Γκρέιντζερ, Μπάικς και Ρόμπερτς.