Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι τελευταίες στιγμές του τεράστιου Ντούντα στα παρκέ! (vid)

Οι τελευταίες στιγμές του τεράστιου Ντούντα στα παρκέ! (vid)
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 - 08:51

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης είπε το τελευταίο του «αντίο» από τα παρκέ σε έναν από τους ζωντανούς Θρύλους του, τον Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε να αποσυρθεί από την προπονητική και άπαντες στον Ολυμπιακό θέλησαν να τον… αποχαιρετήσουν όπως του αξίζει και όπως αρμόζει σε έναν προπονητή και άνθρωπο όπως του σπουδαίου «Ντούντα».

Ο Ιβκοβιτς, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό τιμήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» τη χθεσινή ημέρα, σε μία αν μη τι άλλο συγκινητική βραδιά.

Μάλιστα, λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε από τον «Ντούντα» να δώσει τις τελευταίες του οδηγίες στους παίκτες του Ολυμπιακού, μία στιγμή που συγκίνησε όλο το ΣΕΦ. Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του Ιβκοβιτς και τα ευχαριστώ στον κόσμο, ο οποίος ανταπόδωσε με το σύνθημα «Ντούντα ψυχάρα Ολυμπιακάρα».

Δείτε όλες αυτές τις συγκινητικές στιγμές και τα τελευταία λεπτά του Ντούσαν Ιβκοβιτς στο ΣΕΦ μέσα από την κάμερα του Olympiacos TV:

Διαβάστε επίσης

Πέταξε για Ραγκούσα ο Ολυμπιακός (pics)

Πέταξε για Ραγκούσα ο Ολυμπιακός (pics)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, πέταξε το πρωί της Παρασκευής για την Ιταλία με πτήση της Alitalia, και το απόγευμα θα δώσει το πρώτο της φιλικό αγώνα στα πλαίσια του διεθνούς τουρνουά κόντρα στη Βίρτους Ραγκούσα στις 20:00.

Χωρίς Πρίντεζη στην Κρήτη ο Ολυμπιακός

Χωρίς Πρίντεζη στην Κρήτη ο Ολυμπιακός

Ο φόργουορντ του Θρύλου έχει ένα σφίξιμο στην μέση και έτσι δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για το Ηράκλειο, η οποία θα συμμετάσχει στο «2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Κρήτης».

Στο Ηράκλειο ο Θρύλος (pics)

Στο Ηράκλειο ο Θρύλος (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» το μεσημέρι της Πέμπτης έφτασαν στο Ηράκλειο, όπου θα λάβουν μέρος στο «2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Κρήτης» - Το βράδυ της Παρασκευής το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (20:30).