Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο τεστ για τον Θρύλο στο τουρνουά της Κρήτης

Πρώτο τεστ για τον Θρύλο στο τουρνουά της Κρήτης
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:30

Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα θα έχει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος το βράδυ της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα για το «2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Κρήτης». Live από το gavros.gr στις 20:30/CS4

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πλην του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος ένιωσε σφίξιμο στην μέση και κάνει θεραπεία στην Αθήνα.

Ετσι, ο Ελληνας κόουτς θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες του, ενώ την ίδια ώρα θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις δοκιμές του σε πρόσωπα και σχήματα ενόψει της έναρξης των επίσημων παιχνιδιών για τη νέα σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά βρίσκονται εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα και η Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ούνιξ Καζάν. Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αναμετρηθούν την Κυριακή για την κατάκτηση του τουρνουά, ενώ και οι χαμένοι των δύο αγώνων θα βρεθούν αντιμέτωποι νωρίτερα της ίδιας ημέρας.

Διαβάστε επίσης

Πέταξε για Ραγκούσα ο Ολυμπιακός (pics)

Πέταξε για Ραγκούσα ο Ολυμπιακός (pics)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, πέταξε το πρωί της Παρασκευής για την Ιταλία με πτήση της Alitalia, και το απόγευμα θα δώσει το πρώτο της φιλικό αγώνα στα πλαίσια του διεθνούς τουρνουά κόντρα στη Βίρτους Ραγκούσα στις 20:00.

«Δύο εκ των κορυφαίων όλων των εποχών» (pics)

«Δύο εκ των κορυφαίων όλων των εποχών» (pics)

Ο Βασίλης Σπανούλης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media δύο φωτογραφίες με εκείνον και τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντίνο Ράτζα από το παιχνίδι προς τιμήν του Ντούσαν Ιβκοβιτς στο ΣΕΦ.

Χωρίς Πρίντεζη στην Κρήτη ο Ολυμπιακός

Χωρίς Πρίντεζη στην Κρήτη ο Ολυμπιακός

Ο φόργουορντ του Θρύλου έχει ένα σφίξιμο στην μέση και έτσι δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για το Ηράκλειο, η οποία θα συμμετάσχει στο «2ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Κρήτης».