Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρητικό γεύμα για προπονητές και παράγοντες

Κρητικό γεύμα για προπονητές και παράγοντες
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 - 22:08

Την κρητική φιλοξενία γνώρισαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι προπονητές και παράγοντες των 4 ομάδων (Ολυμπιακού, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ούνιξ Καζάν και Ερυθρού Αστέρα), οι οποίες συμμετέχουν στο 2ο Διεθνές Τουρνουά της Κρήτης.

Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη Τύπου οι Σφαιρόπουλος, Σπάχια, Πρίφτης και Αλιμπίγεβιτς μαζί με τους παράγοντες των ομάδων φιλοξενήθηκαν από το Δήμο Ηρακλείου, την Alfa Plus και το Ferias Travel σε ένα παραδοσιακό κτήμα και γεύτηκαν μοναδικές Κρητικές γεύσεις.

Στο περιθώριο του γεύματος, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Χρήστος Σταυρόπουλος παρέδωσε στους κυρίους Μιζράχι, Ρίστοβιτς, Ρουσσάκη, Μαρκάκη και Βαρδαβά καθώς και στην κυρία Ακσάνοβα ένα αναμνητικό που ετοίμασαν οι «ερυθρόλευκοι» για όλους τους συμμετέχοντες σ’ αυτή την όμορφη μπασκετική γιορτή.

Διαβάστε επίσης

Δεύτερη νίκη και πρωτιά για Ολυμπιακό

Δεύτερη νίκη και πρωτιά για Ολυμπιακό

Το 2/2 έκανε η γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού στο τουρνουά της Ιταλίας, κερδίζοντας και τη Νάπολι με 65-49 και έτσι κατέκτησε το τουρνουά της Ραγκούσας.

«Να “δέσουμε” και να βρούμε ρυθμό»

«Να “δέσουμε” και να βρούμε ρυθμό»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι τα παιχνίδια του τουρνουά της Κρήτης θα βοηθήσουν τον Θρύλο να «μονταριστεί» και να βρει ρυθμό ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών του.