Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να “δέσουμε” και να βρούμε ρυθμό»

«Να “δέσουμε” και να βρούμε ρυθμό»
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 - 16:58

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος συμμετέχει στο 2ο Διεθνές Τουρνουά της Κρήτης. Οι «ερυθρόλευκοι» την Παρασκευή νίκησαν τον Ερυθρό Αστέρα και το βράδυ της Κυριακής (20:30) θα αντιμετωπίσουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, μίλησε για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού και τόνισε ότι οι αγώνες που γίνονται στο τουρνουά της Κρήτης θα βοηθήσουν τον Θρύλο να «μονταριστεί» και να βρει ρυθμό ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Στο τουρνουά βλέπουμε ένα αρμονικό πάντρεμα όλων των φορέων, ώστε να υπάρχει μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα τουρνουά της Ευρώπης, στα οποία έχουμε συμμετάσχει. Στο αγωνιστικό κομμάτι, βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας και είμαστε εδώ για να δεθεί η ομάδα απέναντι σε αντιπάλους υψηλού επιπέδου, που θα μας βοηθήσουν να μονταριστούμε και να βρούμε ρυθμό για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Εύχομαι το τουρνουά να γίνει θεσμός και είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο να δει παιχνίδια επιπέδου Ευρωλίγκας».

Διαβάστε επίσης

Με Θρυλέων και πολλή διασκέδαση (vid)

Με Θρυλέων και πολλή διασκέδαση (vid)

Η μασκότ του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, είναι στο Official Olympiacos BC Store στην Κρήτη και φωτογραφήθηκε μεταξύ άλλων, με πάρα πολλά παιδιά, αλλά και οπαδούς του Ολυμπιακού που είναι εκεί για το μεγάλο τουρνουά.