Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα τα Τρίκαλα, μετά ο… Γολγοθάς

Πρώτα τα Τρίκαλα, μετά ο… Γολγοθάς
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 - 10:44

Στις εγχώριες υποχρεώσεις του επιστρέφει ο Ολυμπιακός, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τα Τρίκαλα, για την 3η αγωνιστική της Basket League. Live από το gavros.gr στις 17:30/CS4…

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί και να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα. Στο ματς με τους Θεσσαλούς, πάντως, ο προπονητής του Θρύλου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες, Κιμ Τιλί, Βασίλη Σπανούλη Γιώργο Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Μετά το ματς με τα Τρίκαλα οι Πειραιώτες θα στρέψουν το βλέμμα τους στην Ευρωλίγκα και στη διπλή αγωνιστική που ακολουθεί. Οι «ερυθρόλευκοι» την ερχόμενη Τρίτη θα αντιμετωπίσουν στο Ισραήλ την Μακάμπι Τελ Αβίβ και δύο ημέρες αργότερα, την Πέμπτη, θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ την Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης

Νοκ άουτ οι Πρίντεζης και Μάντζαρης

Νοκ άουτ οι Πρίντεζης και Μάντζαρης

Ο υπαρχηγός υπέστη διάταση οπισθίου κνημιαίου δεξιά και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ενώ ο 27χρονος γκαρντ θα προφυλαχθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Είναι ή δεν είναι τιμωρημένοι οι διεθνείς διαιτητές;

Είναι ή δεν είναι τιμωρημένοι οι διεθνείς διαιτητές;

Αν ισχύουν τα περί τιμωρίας από την FIBA, γιατί οι ΕΟΚ και ΚΕΔ δεν δείχνουν το χαρτί της παγκόσμιας ομοσπονδίας; Αν υποθέσουμε ότι είναι τιμωρημένοι, γιατί τα ονόματά τους βρίσκονται στη λίστα που έστειλε η ΕΟΚ στη FIBA;