Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απαντήστε, άμεσα!

Απαντήστε, άμεσα!
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 - 13:17

Μπορεί να έλειπε χθες ο Βασίλης Σπανούλης, ο Κιμ Τιλί, ακόμα και ο Κάιλ Γουίλτζερ από την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλογιστούν όλοι τι γίνεται και από τότε που πήγε στον ΠΑΟ ο Πασκουάλ, ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται αφάνταστα. Χάθηκε η πυγμή, η νοοτροπία και το πάθος αυτής της ομάδας; Μάλλον όχι... Άρα κάτι άλλο συμβαίνει.

Δεν θα το βρούμε εμείς αυτό, άλλωστε δεν είναι και η δουλειά μας. Απλά ο Ολυμπιακός οφείλει να δουλέψει πολύ, πάρα πολύ, ώστε να μην εμφανιστεί ένας νέος... Πεδουλάκης μπροστά του. Όπως τότε λοιπόν ο Έλληνας τεχνικός και τώρα ο Ισπανός, έμαθαν τις κινήσεις του Σπανούλη και των άλλων παικτών, ας κάνουν το ίδιο και οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού, αλλά για τους αντιπάλους.

Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Αυτές οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν αρκετές φορές ακόμα έως τη λήξη της σεζόν και στον Ολυμπιακό καλά θα κάνουν να μην είναι στο ίδιο έργο θεατές. Ε, αφού μπόρεσε και η ΑΕΚ, που δεν έχει τόσο καλό υλικό όσο ο Ολυμπιακός, να κερδίσει τον ΠΑΟ, μπορούν και οι Πειραιώτες. Έτσι δεν είναι;

Διαβάστε επίσης

Έτσι δεν πάμε πουθενά

Έτσι δεν πάμε πουθενά

Με τέτοια εμφάνιση και τέτοια νοοτροπία, πολύ απλά ο Ολυμπιακός δεν πάει πουθενά. Πολύ απλά επίσης, διότι ο χθεσινός Ολυμπιακός δεν ήταν ομάδα.

Μόνος!

Μόνος!

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού χθες. Αλλά ήταν μόνος...