Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αιχμές Γ. Σαββίδη σε sdna για την αφαίρεση των διαρκείας από δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ λόγω Παπαθεοδώρου

Αιχμές Γ. Σαββίδη σε sdna για την αφαίρεση των διαρκείας από δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ λόγω Παπαθεοδώρου
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 - 11:25

Απίθανα πράγματα από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Τόλμησες να κάνεις κριτική στην ομάδα, και στον προπονητή της Ηλία Παπαθεοδώρου, επειδή δεν τα πηγαίνει καλά; Τότε δεν έχεις θέση στο γήπεδο.

Έτσι πρέπει να σκέφτηκε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και πήρε τα εισιτήρια διαρκείας δύο οπαδών της ομάδας, επειδή άκουσον άκουσον κριτίκαραν τον τεχνικό των Θεσσαλονικέων.

Πιο συγκεκριμένα, η ΚΑΕ της ομάδας εντόπισε δύο οπαδούς, οι οποίοι στο προ ημερών αγώνα με τον ΑΡΗ βρέθηκαν πίσω από τον πάγκο της ομάδας τους και άσκησαν κριτική στον προπονητή τους, Η. Παπαθεοδώρου, για την εικόνα που παρουσίασαν εντός παρκέ.

Οι οπαδοί αυτοί εντοπίστηκαν από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και έπειτα από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε, αποφασίστηκε να αφαιρεθούν τα διαρκείας των δύο οπαδών, γεγονός που όπως είναι φυσικό προξένησε την έκπληξη και απορία ολόκληρου του φίλαθλου κόσμου.

Πως με άλλα λόγια γίνεται να μην μπορούν δύο φίλαθλοι να βλέπουν από κοντά την ομάδα τους, επειδή άσκησαν κριτική στον τεχνικό της ομάδας, χωρίς αυτή να οδηγήσει σε κάποιο ακραίο ή υβριστικό επεισόδιο.

Μάλιστα, το εν λόγω θέμα έχει γίνει είδηση σε όλες τις ιστοσελίδες, ενώ και ο Γιώργος Σαββίδης πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή του στα social media αφήνει σαφείς αιχμές κατά του sdna, καθώς και της ΚΑΕ της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων:«Το πιο ενδιαφέρον σημείο. Σιωπή στα ΜΜΕ. Μην τους ξυπνάτε. Εχουμε τον Ράζβαν για αυτό».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γ. Σαββίδης έγραψε στην ανάρτησή του: «Κατά την άποψή μου ήταν μια λάθος κίνηση. Ελπίζω να μας πιστεύετε, η οικογένειά μου ήταν πάντα κοντά στην ΚΑΕ και υπόσχομαι να λύσουμε και αυτό το πρόβλημα. Αλλά αυτή τη φορά, θα προσέξουμε την βοήθεια μας και που πάει συγκεκριμένα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Υ.Γ.: Το πιο ενδιαφέρον σημείο. Σιωπή στα ΜΜΕ. Μην τους ξυπνάτε. Εχουμε τον Ράζβαν για αυτό».

Διαβάστε επίσης

Σαφώς και μπορείτε

Σαφώς και μπορείτε

Από μόνο του όταν ένα παιχνίδι περιλαμβάνει την πρωταθλήτρια Ευρώπης με τη φιναλίστ, προμηνύεται συναρπαστικό. Με τον Ολυμπιακό να έχει τις πιθανότητές του.

«Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

«Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»

Η Κατερίνα Σωτηρίου, στις δηλώσεις της στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Ελλάδας με τη Μεγάλη Βρετανία, τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να πάρει τη νίκη.

«Δυνατή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή ο Ολυμπιακός»

«Δυνατή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή ο Ολυμπιακός»

Ο Αχμέτ Ντουβερίογλου σχολίασε για το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, ότι θα υπάρχει διαφορετικό κίνητρο και στις δύο ομάδες, από ότι στην αναμέτρηση του περυσινού τελικού της Ευρωλίγκας.