Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι «παρών» στα μεγάλα παιχνίδια

Είναι «παρών» στα μεγάλα παιχνίδια
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 - 14:44

Πέραν των Μπράιαν Ρόμπερτς και Γιάνις Στρέλνιεκς, ακόμα μία μεταγραφή που «βγαίνει» στον Ολυμπιακό, είναι και ο Τζαμέλ Μακλίν. Με τον Αμερικανό παίκτη να κάνει σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην Αρμάνι στο Μιλάνο και να χαρίζει στην ουσία τη νίκη στην ομάδα με 86-85. Από τους καλύτερους γενικότερα ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού και ο καλύτερος στη νίκη με την Αρμάνι.

Ο Τζαμέλ Μακλίν... ανήκει εδώ, όπως γράφει στο σημερινό του φύλλο ο «ΓΑΥΡΟΣ». Καθώς, κάθε φορά που πατάει παρκέ, θέλει να αποδεικνύει ότι δικαίως βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Δηλώνει πάντα «παρών» στα μεγάλα παιχνίδια της ομάδας και από τη στιγμή που δεν φοβάται, μπορεί να πάρει την μπάλα στο τέλος και να βάλει το καλάθι.

Όπως τότε με τον Σίνγκλετον, ασχέτως αν δεν κέρδισε το φάουλ, το οποίο ήταν καταφανέστατο. Πλούσιο θέμα για τον Μακλίν λοιπόν στον σημερινό «ΓΑΥΡΟ», ο οποίος φιλοξενεί πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για τον Αμερικανό παίκτη, που δεν... κρύβεται και είναι πάντα εκεί.

Διαβάστε επίσης

Ο Τζαμέλ Μακλίν… ανήκει εδώ!

Ο Τζαμέλ Μακλίν… ανήκει εδώ!

Κάθε φορά που πατάει παρκέ θέλει να αποδεικνύει ότι δικαίως βρίσκεται στον Ολυμπιακό - Δηλώνει παρών στα «μεγάλα» παιχνίδια και… δώστε του την μπάλα στο τέλος, δεν φοβάται.

Στο Νο.5 ο Μακλίν (vid)

Στο Νο.5 ο Μακλίν (vid)

Η Ευρωλίγκα ανάρτησε τις καλύτερες φάσεις της ένατης αγωνιστικής και ο Τζαμέλ Μακλίν βρίσκεται στο Νο.5.