Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Legend της Euroleague για νέα ρεκόρ…

Ο Legend της Euroleague για νέα ρεκόρ…
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017 - 09:20

Πέρασαν 10 αγωνιστικές, πέρασαν δύο μήνες γεμάτοι από το τζάμπολ της φετινής Ευρωλίγκας ώστε ο εν δυνάμει Euroleague Legend να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Μετά τη φετινή πρώτη εμφάνισή του στο πρωτάθλημα, ο Βασίλης Σπανούλης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση και στη φετινή Ευρωλίγκα η οποία θα είναι η υπ’ αριθμόν 254 που σημαίνει ότι πιάνει στην 7η θέση τον Φραν Βάσκεθ (Μπαρτσελόνα, Μάλαγα) και στο ματς με την Μπάμπεργκ τον ξεπερνάει…

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού βέβαια ζεσταίνει τις… μηχανές ώστε να αναπτύξει και να εξελίξει τις προσωπικές του στατιστικές επιδόσεις οι οποίες φυσικά είναι στις κορυφαίες όλων των εποχών…

Έχουμε και λέμε τώρα…

- Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο 2ος σκόρερ της Ευρωλίγκας έχοντας 3.400 πόντους συνολικά. Στην 1η είναι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο με 4.021 πόντους (σε 324 παιχνίδια), ενώ για να βρούμε εν ενεργεία παίκτη της Ευρωλίγκας πάμε στην 5η θέση όπου βρίσκεται ο Φελίπε Ρέγιες με 2.687 πόντους σε 297 παιχνίδια. Ενδιάμεσα είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Μάρκους Μπράουν που έχει σταματήσει χρόνια.

- Ο Σπανούλης είναι ο πρώτος παίκτης όλων των εποχών σε εύστοχες βολές με 915 συνολικά. Στην 2η θέση ο Φελίπε Ρέγιες με 863.

- Ο αρχηγός του Θρύλου φυσικά είναι ο 2ος παίκτης όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα και στις ασίστ καθώς έχει μοιράσει συνολικά 1.152. Στην πρώτη θέση ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 1.255, στην 3η ο Μίλος Τεόντοσιτς με 1.126.

Τι θέλει τώρα;

- Ο Σπανούλης θέλει 4 ριμπάουντ για να τα στρογγυλοποιήσει σε 500.

- Χρειάζεται ακόμα 3 τρίποντα για πιάσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην 6η θέση (σε 992 προσπάθειες σε 278 παιχνλίδια) ενώ στην 5η θέση βρίσκεται ο Τζέι Αρ Χόλντεν που έχει αποσυρθεί πλέον, με 377 εύστοχα τρίποντα σε 209 παιχνίδια και 1.124 προσπάθειες.

Ο Σπανούλης είναι καλά, ένιωσε ο ίδιος να πατάει δυνατά το πόδι του και γερά στο παρκέ, είτε σε σουτ είτε στο ντράιβ και δεν έχει ενόχληση στο σημείο του τραυματισμού του. Τον πονάνε λίγο τα γύρω από αυτό το σημείο, κάτι που είναι λογικό βέβαια από δύο μήνες απραξίας.

Διαβάστε επίσης

Από την Τρίτη η Ρεάλ

Από την Τρίτη η Ρεάλ

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκουράστηκαν, γέμισαν τις μπαταρίες τους και επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Ξεκίνησαν για Ρεάλ στον Πειραιά!

Ξεκίνησαν για Ρεάλ στον Πειραιά!

Οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν να ετοιμάζονται για τους Μαδριλένους – Κανονικά Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης- Έβγαλε μέρος προπόνησης της ομάδας ο Βαγγέλης Μάντζαρης

Ένα βήμα πριν το sold out!

Ένα βήμα πριν το sold out!

Οι ΓΑΥΡΟΙ εξαφανίζουν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης την προσεχή Παρασκευή.