Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεκόρ λόγω… Ολυμπιακού στη «Zalgirio Arena»!

Ρεκόρ λόγω… Ολυμπιακού στη «Zalgirio Arena»!
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 - 21:19

Στην Ζαλγκίρις ποντάρουν φέτος στο να μπουν στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Το ματς με τον Ολυμπιακό έμοιαζε γι αυτούς μία αναμέτρηση… δίχως αύριο, ένας τελικός και το ενδιαφέρον κτύπησε «κόκκινα». Επισκέφτηκε την πόλη τους ο Ολυμπιακός και όλοι ήθελαν να δουν την αναμέτρηση της ομάδας τους με τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό λοιπόν απέφερε και… ρεκόρ προσέλευσης στη «Zalgirio Arena» στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» καθώς το ματς με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είδαν 15.480 άνθρωποι, ανάμεσα σε αυτούς και περίπου 120 φίλοι του Ολυμπιακού.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον δε είναι πως το προηγούμενο ρεκόρ της Ζαλγκίρις ήταν και πάλι με τον Ολυμπιακό. Πριν πέντε χρόνια είχαν παρακολουθήσει 15.420 άνθρωποι τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 77-63.

Διαβάστε επίσης

Περηφάνια και μία… ευχή!

Περηφάνια και μία… ευχή!

Ο Ολυμπιακός που… παίζει με 2 ως 5 τραυματίες σε κάθε ματς, που ξεχωρίζει σε μόλις 1 στατιστική, έχει καταφέρει περισσότερα σε σχέση με πέρσι, δείχνοντας πως είναι… ομάδα με τα όλα της!

Δυνατός ο Γενάρης για Ολυμπιακό!

Δυνατός ο Γενάρης για Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» με το… «καλημέρα» του 2018 έχουν Βιτόρια, Βελιγράδι, διπλή αγωνιστική με Μακάμπι και Κίμκι στη Μόσχα αλλά και δύο εκτός στην Α1 σε Πυλαία και ΟΑΚΑ

Ρεπό και από το Σάββατο… Πανιώνιος

Ρεπό και από το Σάββατο… Πανιώνιος

Η αυριανή μεσημεριανή προπόνηση θα δείξει και την κατάσταση των τραυματιών – Αισθάνονται καλύτερα- Αν κάποιος έχει πιθανότητες να αγωνιστεί, αυτός είναι ο Μάντζαρης