Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίξαμε καλή άμυνα και πετύχαμε εύκολα καλάθια»

«Παίξαμε καλή άμυνα και πετύχαμε εύκολα καλάθια»
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 21:21

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο παιχνίδι με τον ΓΣΛ Φάρο και επικράτησε εύκολα με 100-69. Η πολύ καλή εικόνα των «ερυθρόλευκων» ικανοποίησε απόλυτα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι οι παίκτες του έπαιξαν καλή άμυνα και πέτυχαν εύκολα καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ημασταν πολύ συγκεντρωμένοι και κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είχαμε βέβαια κάποια κενά διαστήματα, κάτι που είναι απόλυτα λογικό. Η προσπάθεια των παιδιών ήταν πολύ καλή. Τρέξαμε στο ανοιχτό γήπεδο, βάλαμε εύκολα καλάθια και παράλληλα παίξαμε καλή άμυνα. Το σκορ δείχνει την εικόνα του αγώνα», είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι έβαλε τις φωνές στους παίκτες του, παρότι η διαφορά στο σκορ ήταν πολύ μεγάλη: «Πρέπει να παίζουμε πάντα σοβαρά. Πρέπει η ομάδα να κερδίζει κάθε στιγμή, που βρίσκεται μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να κρατάμε τη συγκέντρωσή μας από την αρχή μέχρι το τέλος της παιχνιδιού».

Διαβάστε επίσης

Σαρωτικές οι «ερυθρόλευκες»

Σαρωτικές οι «ερυθρόλευκες»

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου διέλυσε με 97-52 τον Παναθλητικό και έκανε το 11 στα 11 στο πρωτάθλημα.