Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν το ματς για να αντιδράσει»

«Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν το ματς για να αντιδράσει»
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 21:39

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είδε την ομάδα του να διασύρεται από τον Ολυμπιακό με 100-69 στο ΣΕΦ, με τον Φάρο βέβαια να έχει και το ελαφρυντικό του καθώς έχει πολλούς τραυματίες.

Ο προπονητής της ομάδας της Λάρισας, υποστήριξε μετά την αναμέτρηση με τον Θρύλο ότι: «Ήταν ένα παιχνίδι ειδικού ενδιαφέροντος για εμάς. Αυτή τη στιγμή έχουμε αδυνατίσει σαν ρόστερ, έχουμε μόνο 10 παιδιά να παρατάξουμε και χρησιμοποιούμε τα 8 απ' αυτά και όπως καταλαβαίνετε το να παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό από τη στιγμή που έρχεται ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα είναι για εμάς περιττή πολυτέλεια. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε και λειτουργήσαμε λίγο καλύτερα. Βγάλαμε κάποιες ωραίες εικόνες, παίξαμε στην άμυνα καλύτερα και κρατάμε για να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι στην Μπασκόνια ήθελε να αντιδράσει, την Τρίτη έχει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι όλα στην Ευρωλίγκα, το focus είναι σίγουρα εκεί και χρειάζεται προσπάθεια μεγάλη. Από την πλευρά μου εύχομαι καλή επιτυχία να είναι τα παιδιά δυνατά και να πετύχουν το μάξιμουμ απ' αυτά που προσδοκούν στην Ευρωλίγκα και γενικότερα».

Διαβάστε επίσης

MVP ο Ρόμπερτς (pic)

MVP ο Ρόμπερτς (pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εξαιρετικός στον αγώνα με τον ΓΣΛ Φάρο και κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης.

100άρα στον ΓΣΛ και τώρα… Μακάμπι!

100άρα στον ΓΣΛ και τώρα… Μακάμπι!

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του απέναντι στον Φάρο, κέρδισε επιβλητικά με 100-69 στο ΣΕΦ, ωστόσο τα πραγματικά καλά (και ζόρικα) είναι μπροστά του.