Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευκαιρία...

Ευκαιρία...
Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 - 14:14

Με τον Προμηθέα στο «Τόφαλος» παίζει την Κυριακή στις 17:00 ο Ολυμπιακός για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ένα παιχνίδι στο οποίο δεν χρειάζεται να αναφερθεί πως ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει μετά την ήττα του από την Κίμκι. Θα παίξει το μπάσκετ του και θα κερδίσει. Ούτε αντίδραση ούτε τίποτα. Δεν υπάρχει αντίδραση με αντιπάλους τέτοιες ομάδες, χωρίς να θέλουμε σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον Προμηθέα.

Ο Ολυμπιακός θα μπει στο γήπεδο, θα κερδίσει και τέλος... Απλά, το αυριανό παιχνίδι με τον Προμηθέα, είναι σημαντικό για έναν και απλό λόγο. Πρόσφατα, υπήρξε συζήτηση ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, διοικητικά και προπονητικά (πρόεδροι και Σφαιρόπουλος δηλαδή), για το τι φταίει και ο Θρύλος δεν μπορεί να παρουσιάσει μια καλή εικόνα στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Είχαν προηγηθεί και μερικές ήττες στο πρωτάθλημα.

Όλοι κάθισαν να βρουν τι φταίει και επειδή εδώ εκπροσωπείται ένας μεγάλος σύλλογος, στο παιχνίδι με τον Προμηθέα θα δούμε όλοι μας στο γήπεδο αυτά που συζητήθηκαν. Ό,τι και να ήταν αυτό. Προφανώς και θα δούμε άλλη όρεξη και διάθεση και φυσικά θα έρθει μια εύκολη νίκη για να απαλύνει κάπως και να γίνουν πιο μικρά τα προβλήματα των τελευταίων ημερών.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθηναϊκός 102-29 (Τελ.)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθηναϊκός 102-29 (Τελ.)

Με τον ΠΑΟ παίζουν στη Γλυφάδα για τη 12η αγωνιστική τα κορίτσια του Ολυμπιακού, που αναμένεται να κάνουν ακόμα έναν υγιεινό περίπατο. Live στο gavros.gr το ματς στις 14:30.