Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πιάνει» τον Φασούλα ο Σπανούλης

«Πιάνει» τον Φασούλα ο Σπανούλης
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 - 09:56

Ο Ολυμπιακός οφείλει να αφήσει στην άκρη όσα έχουν συμβεί στην Ευρώπη και να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Δεν γίνεται διαφορετικά για τους «ερυθρόλευκους» αφού έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους και βρίσκονται στην 2η θέση της Ευρωλίγκας, οπότε τίποτα δεν έχει χαθεί.

Πλέον η οικογένεια του Ολυμπιακού στρέφει το ενδιαφέρον της στην Α1. Εκεί που ο Βασίλης Σπανούλης θα καταφέρει να μπει στη 10άδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός του Θρύλου, απέναντι στον Προμηθέα στην Πάτρα, θα φτάσει τις 459 εμφανισεις στο πρωτάθλημα και θα «πιάσει» στη 10η θέση της σχετικής λίστας από καταβολής Α’ Εθνικής (από την περίοδο 1963-64). Μάλιστα στο επόμενο παιχνίδι της Α1, αυτό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα περάσει μία και καλή τον τωρινό General Manager της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Πρόεδρε, Χρόνια σου Πολλά!

Πρόεδρε, Χρόνια σου Πολλά!

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έχει τα γενέθλιά του σήμερα. Γίνεται 45 χρόνων και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται τα καλύτερα.

«Θα ανακάμψουμε και θα γίνουμε πιο δυνατοί»

«Θα ανακάμψουμε και θα γίνουμε πιο δυνατοί»

Ο Τζαμέλ Μακλίν κάλεσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα δείξουν σύντομα και πάλι το καλό τους πρόσωπο.