Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλό παιχνίδι, για καλή ψυχολογία

Καλό παιχνίδι, για καλή ψυχολογία
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 - 14:49

Με τον Προμηθέα παίζει απόψε εκτός έδρας ο Ολυμπιακός για την Basket League. Οι Πειραιώτες δεν είναι και σε τόσο καλό φεγγάρι, καθώς έχουν κάποιες ήττες από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και από Μπασκόνια και Κίμκι. Είναι πασιφανές πως η ομάδα περνάει κοιλιά αυτή την περίοδο και θα πρέπει να τη διαχειριστεί κατάλληλα, καθώς σε περίπου έναν μήνα, υπάρχει και ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Εκεί κρίνεται ο πρώτος θεσμός.

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Προμηθέα, ο Ολυμπιακός θα κερδίσει. Δεν τίθεται ζήτημα. Καθώς, αν δεν κερδίσει, τότε υπάρχει κάτι παραπάνω από ένα σοβαρό πρόβλημα. Επειδή, πάντως, η λογική λέει πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει σήμερα τον αντίπαλό του εκτός έδρας, αυτό οφείλει να το κάνει με δύο τρόπους.

Ή καλύτερα, με πολλούς. Με όρεξη, με διάθεση, με καλό μπάσκετ και με σοβαρότητα. Και αν δεν πάρει διαφορά στα πρώτα λεπτά, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έτσι είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, με τον Ολυμπιακό να θέλει κατά κάποιον τρόπο να επουλώσει τις πληγές του στο παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Αλλά αυτό να γίνει με τρόπο και όχι άναρχα. Και αυτή η ομάδα φυσικά δεν έχει μάθει να λειτουργεί έτσι. Έχει μάθει να λειτουργεί σωστά, ψύχραιμα και μελετημένα και έτσι θα ξεπεραστεί αυτή η μίνι κρίση που έχει εμφανιστεί.

Διαβάστε επίσης

Πρόεδρε, Χρόνια σου Πολλά!

Πρόεδρε, Χρόνια σου Πολλά!

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έχει τα γενέθλιά του σήμερα. Γίνεται 45 χρόνων και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται τα καλύτερα.