Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Man2Man των «ερυθρόλευκων» στο ΟΑΚΑ

Το Man2Man των «ερυθρόλευκων» στο ΟΑΚΑ
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 - 21:19

Κριτική: ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν στιγμές που υπερέβαλε εαυτό, έπαιξε με τα.. νεύρα του και τα σφυρίγματα των διαιτητών και ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Το gavros.gr προχωράει στην κριτική των παικτών του Θρύλου στην αναμέτρηση με τους «πράσινους» στο Μαρούσι.

ΝΟ 1 MΑΚΛΙΝ

Γρήγορα δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού, όμως χρεώθηκε δύο φάουλ, το ένα μάλιστα έπειτα από καλάθι του Σπανούλη. Ευεργετικός όσο ήταν μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο, τον εξέθεσε ο προπονητής που τον άφησε μέσα και χρεώθηκε το τρίτο του προσωπικό. Ολόσωστο το τέταρτο φάουλ αφού κατέβασε το χέρι του σε ντράιβ του Παππά και δεν μπορούσε να παίξει άμυνα καλά καλά. Επαιξε με 4 φάουλ για όλο το δεύτερο ημίχρονο

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1

ΝΟ 4 ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν πέρασε ποτέ στο ματς ο νεαρός γκαρντ και είχε την καλύτερη θέση για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

ΝΟ 7 ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Ηθελε να κάνει από νωρίς το κάτι παραπάνω, για αυτό τράβηξε κάποιες προσπάθειες από τα μαλλιά. Πάντως είχε γρήγορα 5 πόντους, καθαρό μυαλό στο α μέρος. Το ίδιο καλός και στο β, χωρίς να κουράζει την μπάλα και με αυτοπεποίθηση στα βήματά του. Δεν μπόρεσε όμως αν δώσει κάτι παραπάνω. Η ομαδα του ηττήθηκε για τρίτη φορά φέτος από τον αιώνιο αντίπαλό της.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

ΝΟ 11 ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Πρώτα του δευτερόλεπτα με λάθος στην επίθεση και χαζό φάουλ στην άμυνα. Άρα; Πάγκο.. Επέστρεψε στο ματς, πέτυχε 3 πόντους, όμως έκανε τρία φάουλ και προβλημάτισε ακόμα περισσότερο τον προπονητή του. Δεν πήρε ποτέ χαμπάρι πότε έφτασε τα πέντε και ουσιαστικά δεν μπόρεσε με αυτά και με αυτά να προσφέρει τίποτα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1

ΝΟ 13 ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ

Αγνώριστος. Με μηδενική ενέργεια. Ένα... φάντασμα στο πρώτο ημίχρονο ο Λετονός, έδειχνε να μην μπορεί να ακολουθήσει τους υπόλοιπους. Έχασε ακόμα και βολή. Ο… άχαστος από την γραμμή της φιλανθρωπίας, Γιάνις, χρειάζεται συντήρηση πια για να μην κλατάρει εντελώς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0

ΝΟ 15 ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Έφθειρε τους ψηλούς του Πασκουάλ με τις πλαστικές του κινήσεις και κέρδισε φάουλ στο ποστ.Σκόραρε 7 από τους 18 πόντους της ομάδα του και στην πορεία πρόσθεσε ένα ακόμα δίποντο στο ημίχρονο, ενώ είχε και 7 ριμπάουντ! Συνέχισε έτσι, έκανε νταμπλ νταμπλ, όμως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.Να του κάνουν ένα άγαλμα εκεί στο Φάληρο. Ειλικρινά, δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το παλικάρι..

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

ΝΟ 16 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Σκύλιασε και αυτός στο ξεκίνημα όμως ήταν πολύ άστοχος. Το θέμα είναι ότι έτρεχε για… τρεις για να καλύψει χώρους. Πέτυχε ένα γκολ φάουλ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και ήταν εκπληκτικός σε όλο το υπόλοιπο δεκάλεπτο. 9 πόντοι με δύο τρίποντα. Πέρασε στον πάγκο για ανάσες. Όταν μπήκε, χάλασε και πάλι το μυαλό του, παρασύρθηκε και ηττήθηκε από τους διαιτητές και τον Ρίβερς…

.ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

ΝΟ 17 ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Έκανε τα μικρά πραγματάκια που χρειάζεται η ομάδα του. Μέχρι και overplay τον Σίνγκλετον έπαιξε. Μέχρι και το ντράιβ που πήρε στο 36-40 ήταν δείγμα της συγκέντρωσης που είχε. Ε αυτά μέχρι να επιστρέψει ξανά στο παρκέ. Εκτός ματς, με χαμένο μυαλό και λανθασμένες επιλογές. Δεν πρόσφερε καθόλου επιθετικά και έμεινε στους 5 πόντους.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

ΝΟ 22 ΡΟΜΠΕΡΤΣ

Είχε πρόβλημα αντιμετωπίσης του γοργοπόδαρου Λεκαβίτσιους και έμοιαζε τρακαρισμένος στο ΟΑΚΑ. Επέστρεψε και πάλι στο παρκέ στο β μέρος για να παίξει ξανά τον Λιθουανό γκαρντ. Τραγωδία ξανά όμως. Με την πρώτη ευκαιρία του πήρε τα βήματα και ευτυχώς του έδωσε μόνο το φάουλ. Είχε ένα ξέσπασμα με τέσσερις σερί ποντους αλλά όχι. Συγνώμη αλλά ο χρόνος τελειώνει πια..

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1

ΝΟ 31 ΜΠΟΓΡΗΣ

Πέρασε νωρίς στο ματς αλλά δεν πατούσε καλά. Δύο φάουλ στον Βουγιούκα, έχοντας ηττηθεί κατά κράτος σε ισάριθμες ποστ φάσεις. Βαθμολογία δεν μπαίνει, γιατί έπαιξε ελάχιστα…

ΝΟ 33 ΓΟΥΙΛΤΖΕΡ

Δύο χαζά φάουλ από τον Καναδό, που πέρασε στο ματς για να πετύχει ένα σουτ στο τέλος της πρώτης περιόδου. Η πρώτη ευκαιρία για τρίποντο στέφθηκε με επιτυχία χωρίς όμως να έχει συνέχεια. «Έφαγε» ντράιβ από τον Μήτογλου με τον Έλληνα φόργουορντ να τον εκθέτει ανεπανόρθωτα με κάθε τρόπο…

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0

ΝΟ 34 ΤΟΜΠΣΟΝ

Άρπαξε την ευκαιρία στην αρχή και στο πρώτο σουτ ευστόχησε από τη γωνία. Αμυντικά του χρεώθηκε ανύπαρκτο φάουλ σε ποστάρισμα του Βουγιούκα. Ειχε όρεξη να προσφέρει, αλλά έμαθα από κοντά τι εστί «ελληνική διαιτησία». Εκανε το τέταρτό του φάουλ στον Σίνγκλετον και σήκωσε τα χέρια στον αέρα με αμηχανία. Welcome to Greece Hollis…

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1

Διαβάστε επίσης

«Ομορφιές» στο ΟΑΚΑ

«Ομορφιές» στο ΟΑΚΑ

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί του ΠΑΟ άναψαν καπνογόνα και έριξαν κροτίδες πίσω από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Στοχευμένα σφυρίγματα

Στοχευμένα σφυρίγματα

Οι διαιτητές γέμισαν από νωρίς με φάουλ τους ψηλούς του Ολυμπιακού – Το πρώτο μέρος έκλεισε με τους Μακλίν και Μιλουτίνοφ να έχουν από τρία φάουλ - Αποβλήθηκε με 5 ο Σέρβος - Στο τέταρτο δεκάλεπτο στόχευσαν στον Τόμπσον.