Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ανβέρπ ο Ντάρντεν

Στην Ανβέρπ ο Ντάρντεν
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 - 17:35

Αγαπήθηκε και με το παραπάνω από τους φίλους του Ολυμπιακού και όχι άδικα. Ο Τρεμέλ Ντάρντεν, ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα και παρότι είναι κοντά στα 37, βρήκε ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από την ιταλική Καντού λοιπόν στην βελγική Αντβέρπ θα αγωνιστεί ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος δείχνει ότι δεν τα παρατάει και θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ.

Η καινούρια του ομάδα είναι Τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-6 με τον Ντάρντεν να επανέρχεται στα παρκέ έπειτα από εννέα περίπου μήνες!

Διαβάστε επίσης

«Πέταξε» για το Ηράκλειο (pic)

«Πέταξε» για το Ηράκλειο (pic)

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου το απόγευμα του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου.

«Για αυτό είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη»

«Για αυτό είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη»

Ο Νίκος Αρσενόπουλος σε δηλώσεις του στην Ευρωλίγκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του Βασίλη Σπανούλη, την καριέρα του οποίου ελπίζει κάποια στιγμή να φτάσει. «Είμαι Ολυμπιακός« επισήμανε μεταξύ άλλων..

Η πρώτη κούπα στον Πειραιά!

Η πρώτη κούπα στον Πειραιά!

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλουν πάρα πολύ το Κύπελλο Ελλάδος και είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν περιθώρια στην ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο (17/02) φέρνοντας στο λιμάνι το πρώτο τρόπαιο στη σεζόν.