Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πρώτη κούπα στον Πειραιά!

Η πρώτη κούπα στον Πειραιά!
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 - 13:52

Τον πρώτο του τελικό για τη φετινή σεζόν θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο στις 17:15 ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάρα πολύ να κατακτήσουν το συγκεκριμένο τρόπαιο και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να μην αφήσουν περιθώρια στους «κιτρινόμαυρους» φέρνοντας στον Πειραιά τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου το τελευταίο διάστημα έχουν βρει την αυτοπεποίθηση τους, παίζουν ωραίο μπάσκετ, αυτό δηλαδή που μας έχουν συνηθίσει και αυτό πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο πρώτος τίτλος στη φετινή χρονιά πρέπει πάση θυσία να έρθει στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες με ανεβασμένη ψυχολογία να διεκδικήσουν στη συνέχεια τον τίτλο του πρωταθλήματος, καθώς και την Ευρωλίγκα.

Πέρυσι, ο Θρύλος έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε και όλοι φέτος στην ομάδα γνωρίζουν ότι δεν αρκούν οι τελικοί στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι συνδεδεμένος μόνο με τίτλους και τρόπαια σε όλα τα αθλήματα.

Διαβάστε επίσης

«Για αυτό είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη»

«Για αυτό είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη»

Ο Νίκος Αρσενόπουλος σε δηλώσεις του στην Ευρωλίγκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του Βασίλη Σπανούλη, την καριέρα του οποίου ελπίζει κάποια στιγμή να φτάσει. «Είμαι Ολυμπιακός« επισήμανε μεταξύ άλλων..

Στην Ανβέρπ ο Ντάρντεν

Στην Ανβέρπ ο Ντάρντεν

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν το βάζει κάτω και μετά από τον σοβαρό του τραυματισμό, επιστρέφει στα παρκέ.

Επική Ευρωλίγκα με Σπανούλη (gif)

Επική Ευρωλίγκα με Σπανούλη (gif)

Η Ευρωλίγκα ανάρτησε μια φωτογραφία με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να μη χαίρεται όταν μαθαίνει ότι δεν έχει ματς για τη διοργάνωση αυτή την εβδομάδα.