Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εξαιρετική ποιότητα ο Ολυμπιακός»!

«Εξαιρετική ποιότητα ο Ολυμπιακός»!
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 - 21:41

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής της Βαλένθια στα ισπανικά εστιάζοντας στην εξαιρετική ποιότητα των «ερυθρόλευκων» και την καλή κατάσταση των Σπανούλη, Πρίντεζη και Στρέλνιεκς.

Ο Τσους Βιντορέτα τόνισε αρχικά πως «γνωρίζουμε καλά ότι θα παίξουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η οποία έχει κάνει κάποια μεγάλα ματς τελευταία. Κέρδισε με εμφατικό τρόπο την Μακάμπι και τη Φενέρ αλλά εμείς ελπίζουμε ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα και αποτελεσματικοί στη ρακέτα. Να μην αφήσουμε εύκολα καλάθια και παράλληλα να ελέγξουμε τα ριμπάουντ».

Στη συνέχεια ο τεχνικός της Βαλένθια είπε ότι «ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε από τα δύο εντός έδρας παιχνίδια του. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο physical game. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού».

Ανέφερε δε πως «οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Στρέλνιεκς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αν και όλη η ομάδα διαθέτει εξαιρετική ποιότητα. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά απέναντί τους ωστόσο δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτούς».

Διαβάστε επίσης

«Ευλογημένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό, να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα»

«Ευλογημένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό, να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα»

Ο Μπόμπι Μπράουν με δηλώσεις του στο eurohoops.net επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στον Θρύλο και τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος να αγωνιστεί δίπλα στον Βασίλη Σπανούλη κατακτώντας τίτλους.

Το ρεκόρ του Μπράουν στην Ευρωλίγκα (vid)

Το ρεκόρ του Μπράουν στην Ευρωλίγκα (vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αναμένεται σύντομα στη χώρα μας ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Θρύλο είχε σημειώσει το 2013 41 πόντους με τη φανέλα της Σιένα κόντρα στην Φενέρ, φτάνοντας στο 50 στο σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκα.