Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκλεισε στον Θρύλο και έρχεται ο Μπράουν (vids)

Έκλεισε στον Θρύλο και έρχεται ο Μπράουν (vids)
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 - 21:17

Παίκτης του Ολυμπιακού όπως όλα φαίνονται είναι ο Μπόμπι Μπράουν. Ο Αμερικανός γκαρντ έκλεισε στους «ερυθρόλευκους» και όπως όλα δείχνουν έρχεται για να ενισχύσει την γραμμή των «κοντών» του Θρύλου, αλλά και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, βοηθώντας την να πετύχει τους στόχους της.

Ο 33χρονος έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Ευρωλίγκα, αφού έχει αγωνιστεί στη Σιένα, όντας μάλιστα πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση το 2013. Όπως σας είχαμε αναφέρει νωρίτερα ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον πρώην παίκτη των Χιούστον Ρόκετς και βρισκόταν μαζί του σε διαπραγματεύσεις.

Αυτές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αν τελικά τελεσφορήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες ο Μπράουν θα έρθει στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Θρύλο.

Να σημειωθεί, ότι ο Αμερικανός ήταν από την πρώτη στιγμή θετικός στην επιστροφή του στην Ευρώπη για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» και αν και ακόμη δεν έχει πει το «ναι» αυτό φαίνεται ότι θα συμβεί από ώρα σε ώρα με τυπικές λεπτομέρειες να απομένουν για να οριστικοποιηθεί η μεταξύ τους συμφωνία.

Δείτε σε βίντεο μερικά από τα κατορθώματά του Αμερικανού:

Διαβάστε επίσης

«Πρότυπό μου ο Σπανούλης»

«Πρότυπό μου ο Σπανούλης»

Ο Σέρχι Γκαρθία μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του, Βαλένθια κόντρα στον Ολυμπιακό, εκθειάζοντας τον αρχηγό του Θρύλου.