Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο τελικό στάδιο με Μπόμπι Μπράουν

Στο τελικό στάδιο με Μπόμπι Μπράουν
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 - 19:40

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Από ώρα σε ώρα δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να έχει προβεί στην προσθήκη παίκτη στο ρόστερ του που θα δώσει το κάτι παραπάνω, το κάτι διαφορετικό στην ομάδα, όπως είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας κόουτς των «ερυθρόλευκων» έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Μπόμπι Μπράουν και η διοίκηση έχει ξεκινήσει τις τελικές συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη οι οποίες βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο και δεν αποκλείεται άμεσα να έχουμε οριστικές και θετικές εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός βλέπει στο πρόσωπο του πρώτου σκόρερ στην Ευρωλίγκα το 2013 με τη φανέλα της Σιένα, τον παίκτη αυτόν που θα δώσει το παραπάνω στην επίθεση της ομάδας, καθώς αυτό ήταν και το πρωταρχικό ζητούμενο για τους Πειραιώτες και ο 33χρονος (1.88μ.) που έμεινε ελεύθερος από τους Χιούστον Ρόκετς στις αρχές του Ιανουαρίου, από την πλευρά του δελεάζεται με την προοπτική του Ολυμπιακού και την επιστροφή του στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους και βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία, ώστε να επέλθει οριστική συμφωνία μεταξύ τους, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αργήσει.

Διαβάστε επίσης

«Πρότυπό μου ο Σπανούλης»

«Πρότυπό μου ο Σπανούλης»

Ο Σέρχι Γκαρθία μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του, Βαλένθια κόντρα στον Ολυμπιακό, εκθειάζοντας τον αρχηγό του Θρύλου.

Βάζει πολλά, δέχεται… αρκετά!

Βάζει πολλά, δέχεται… αρκετά!

Η Βαλένθια στις τελευταίες 7 αγωνιστικές πετυχαίνει 81,2 πόντους αλλά δέχεται στην άμυνά της και πάνω από 80- Η αδυναμία εκτός έδρας- Δεν είναι μόνο ο Γκριν

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τιλί (vids)

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τιλί (vids)

Δείτε σε βίντεο μέσα από την κάμερα του gavros.gr την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ματς με την Βαλένθια, στην οποία συμμετείχε κανονικά ο Κιμ Τιλί.