Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στροφή στο πρωτάθλημα

Στροφή στο πρωτάθλημα
Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018 - 09:41

Στις εγχώριες διοργανώσεις επιστρέφει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά τη μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, υποδέχεται τον Αρη στο ΣΕΦ, για την 17η αγωνιστική της Basket League. Live από το gavros.gr στις 18:00/CS4…

Οι «ερυθρόλευκοι» με τη ψυχολογία στα ύψη, θα υποδεχθούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα προσπαθήσουν να πετύχουν μια επιβλητική νίκη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να προσφέρουν θέαμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ που θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο.

Παράλληλα, θα προσπαθήσει να δώσει ανάσες στους παίκτες που έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος μέχρι στιγμής, καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Παρασκευή οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ, για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του, πλην του μακροχρόνια τραυματία Δημήτρη Αγραβάνη.

Διαβάστε επίσης

Τα highlights με Άρη (vid)

Τα highlights με Άρη (vid)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Ολυμπιακού με 86-66 επί του Άρη για το πρωτάθλημα Ελλάδας στο ΣΕΦ.