Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εκπληρώθηκαν όλοι οι στόχοι στο παιχνίδι»

«Εκπληρώθηκαν όλοι οι στόχοι στο παιχνίδι»
Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018 - 09:25

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από την εικόνα και την εμφάνιση των παικτών του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απέναντι στον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου αρχικά πως «ήταν ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές για μας. Δεν ήμασταν καλοί σε κάποια διαστήματα, δεν είχαμε καλό ρυθμό. Κάναμε 17 λάθη τα οποία είναι πολλά για το επίπεδό μας όμως σε γενικές γραμμές η απόδοσή μας ήταν όπως θέλαμε. Ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή, ο Άρης έπαιξε ζώνη και από ένα σημείο και μετά ανταποκριθήκαμε και σε αυτό».

Στη συνέχεια δε πρόσθεσε πως «ήταν ένα παιχνίδι που μπόρεσα να χρησιμοποιήσω όλους τους παίκτες, κάναμε καλό ροτέισον και χρησιμοποίησα όλους τους παίκτες. Σίγουρα έρχεται πρώτη η νίκη που πήραμε αλλά έπειτα να βάλουμε κάποια παιδιά στην ομάδα όπως ο Μπράουν και ο Τιλί. Μπορούμε να πούμε πως εκπληρώθηκαν όλοι οι στόχοι που είχαμε στο παιχνίδι. Προχωράμε…».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για την επίδραση που έχει η προσθήκη του Μπόμπι Μπράουν στους υπόλοιπους παίκτες όπως ο Ρόμπερτς και ο Μάντζαρης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε πως «σίγουρα ναι, έχει βάση αυτό. Περιμένω από όλους τους παίκτες να παίζουν καλά. Ο ερχομός του Μπράουν μας δίνει ποιότητα. Είναι σημαντικό να ανέβουν και οι υπόλοιποι. Ήρθε ένας παίκτης αλλά δεν σημαίνει ότι ήρθε ο… Μεσσίας. Είμαστε ομάδα με κορμό, με διάσταση, με παίκτες ποιοτικούς και γι αυτό όπως σας είχα πει δεν έφυγε κανείς από την ομάδα αλλά κάναμε προσθήκη. Έχουν καταλάβει όλοι ότι έχουν ρόλο στην ομάδα. Να βοηθάνε και να είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να ανέβουμε κι άλλο.

Να παίξουμε καλύτερα όσο προχωράνε τα παιχνίδια. Να ανεβάζουμε την απόδοσή μας τώρα που είμαστε υγιείς και δουλεύουμε όλοι μαζί. Όσο δουλεύουμε θα βελτιωνόμαστε. Είναι σημαντικό να μπούνε και τα παιδιά αυτά που είπα στο κλίμα, στα συστήματα, να αποδίδουν όπως θέλουμε».

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΦΑΝΗΚΕ»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης από την πλευρά του υποστήριξε: «Ο Ολυμπιακός προερχόταν από μια μεγάλη εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη. Για μας ήταν δύσκολο γιατί μετά από 15 ημέρες δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό κι έπρεπε να προσαρμοστούμε γρήγορα στις απαιτήσεις του αγώνα.

Υπήρξαν διαστήματα κατά τα οποία ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά η ποιότητα του Ολυμπιακού φάνηκε και από τη διαφορά που είχαμε σε επίπεδο ευστοχίας στα τρίποντα. Κι αυτό έκανε το παιχνίδι ακόμη δυσκολότερο. Κάποια χαμένα λέι απ από εμάς έδωσαν επίσης στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να πάρει διαφορά και φυσικά να κερδίσει δίκαια. Εμείς συνεχίζουμε και θα δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Τα highlights με Άρη (vid)

Τα highlights με Άρη (vid)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Ολυμπιακού με 86-66 επί του Άρη για το πρωτάθλημα Ελλάδας στο ΣΕΦ.

Στροφή στο πρωτάθλημα

Στροφή στο πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Δευτέρας υποδέχεται στον Αρη στο ΣΕΦ, για την 17η αγωνιστική της Basket League. Live από το gavros.gr στις 18:00/CS4…

MVP o Παπαπέτρου (pic)

MVP o Παπαπέτρου (pic)

Ο Ελληνας φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με τον Άρη, παίρνοντας τον τίτλο του πολυτιμότερου της αναμέτρησης.