Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Man2Man των «ερυθρόλευκων» με τον Άρη

Το Man2Man των «ερυθρόλευκων» με τον Άρη
Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 - 20:41

Κριτική: ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Με κεκτημένη ταχύτητα από το διπλό στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 86-66 του Αρη στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τα βασικά του χαρτιά με τους… παγκίτες να κάνουν τη δουλειά τους και να παίρνουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Το gavros.gr προχωράει στην κριτική των παικτών του Θρύλου στην αναμέτρηση με την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη.

ΝΟ 1 MΑΚΛΙΝ

Δεν μπήκε ποτέ στο ρυθμό του παιχνιδιού. Ανέβηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, έδωσε κάποιους πόντους, τα έκανε… μαντάρα σε δύο φάσεις υπό την άμυνα ζώνης του Άρη και επέστρεψε στον πάγκο για να παρακολουθήσει το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

ΝΟ 3 ΜΠΡΑΟΥΝ

Ντεμπούτο στην Α1 με τον Αμερικανό γκαρντ να είναι θετικός στα επιθετικά του καθήκοντα αρχικά και να σκοράρει 6 πόντους. Οργανωτικά δεν ήταν τόσο καλός όσο με τον Παναθηναϊκό, αλλά κακά τα ψέματα τώρα μαθαίνει και προσπαθεί να είναι ωφέλιμος για την ομάδα του. Θέλει τον χρόνο του…

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

ΝΟ 4 ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Το θετικό για τον ίδιο είναι ότι αγωνίστηκε μετά από καιρό. Αυτό θα κρατήσει από την αποψινή αναμέτρηση. Πέτυχε ένα τρίποντο στο τέλος της αναμέτρησης και ουσιαστικά βρήκε αγωνιστικά λεπτά στην ομάδα του Πειραιά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2

ΝΟ 6 ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

Σε ανοδική πορεία ο «Πάπι». Σκόραρε 8 πόντους στο ημίχρονο, πετυχαίνοντας και τρίποντο από το κέντρο! Ηταν θετικότατος στην επιστροφή του στο ματς. Με διαφορά ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Σκόραρε 15 ποντους, είχε 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 5 κερδισμένα φάουλ, φτάνοντας στο 25 στο σύστημα αξιολόγησης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

ΝΟ 11 ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο πρώτο δεκάλεπτο καθώς είχε 6 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 8:49. Πέτυχε ένα ακόμα κάρφωμα στο δεύτερο δεκάλεπτο, ήταν εντυπωσιακός όσο αγωνίστηκε και εξέθεσε με κάθε προσπάθειά του τη γραμμή των ψηλών του Άρη. Τελείωσε το ματς με 10 πόντους και 8 ριμπάουντ και προετοιμάζεται πια για την αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ την Πέμπτη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5

ΝΟ 13 ΣΤΡΕΛΝΙΕΚΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Μοναδικό που κρατάει στα 10 λεπτά που αγωνίστηκε οι 4 ασίστ του. Ο Γιάνις παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Δεν παίρνει τις προσπάθειες που θα ήθελε, τον έχει μπερδέψει σίγουρα ο συνωστισμός στην περιφέρεια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0

ΝΟ 14 ΤΙΛΙ

Ζητούμενο είναι να αποκτήσει ρυθμό πλέον. Ο Γάλλος φόργουορντ και με τον Άρη πήγε καλά. Πέτυχε 8 ποντους και είχε καλές στιγμές μέσα στο παιχνίδι. Το θετικό στην περίπτωσή του είναι πως αγωνίστηκε μετά από καιρό 22 ολόκληρα λεπτά. Χαμογελούν όλοι με τη βελτίωσή του και τον περιμένουν πως και πως για τη συνέχεια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

ΝΟ 15 ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Ο κλασικός Πριντ που δεν λογαριάζει να παίζει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στην Ευρωλίγκα ή παίζει με τον Άρη στο ΣΕΦ του Πουλιανίτη και του Φλιώνη. Σκόραρε 9 πόντους και αγωνίστηκε 13 λεπτά. Και πολύ ήταν για τον Έλληνα φόργουορντ, που είχε την καλύτερη θέση για να δει τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 86-66.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

ΝΟ 16 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Ούτε ζέστη ούτε κρύο ο Παπ, που είχε όμως όρεξη να τρέξει την ομάδα του στο ανοιχτό γήπεδο. Σκόραρε 6 πόντους, με αυτά και με αυτά πρόλαβε να αγωνιστεί κάτι παραπάνω από 20 λεπτά. Θα επανέλθει με την Μπάμπεργκ που είναι και το ζητούμενο για τον Έλληνα φόργουορντ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

ΝΟ 17 ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Ξεκίνησε άστοχος στο παιχνίδι αλλά μετά έβλεπε το καλάθι σαν… βαρέλι. Μοίρασε το παιχνίδι της ομάδας του, έδωσε ασίστ και από τη στιγμή που έμπαιναν τα σουτ, γύρισε και ο διακόπτης. Από τα 0/3 τρίποντα πήγε στο 4/7 με τέσσερα συνεχόμενα σουτ από τα 6,75μ. Καλή εμφάνιση που σίγουρα χρειάζεται και ο ίδιος για να ανέβει η ψυχολογία του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4

ΝΟ 22 ΡΟΜΠΕΡΤΣ

Όπως και στο ΟΑΚΑ ο Μπράιαν που σκόραρε 6 πόντους και ήταν ορεξάτος και έτοιμος για να προσφέρει. Απελευθερωμένος από το άγχος ο Αμερικανός γκαρντ ήταν θετικότατος, πρόσθεσε 9 πόντους με ένα τρίποντο και έδωσε πράγματα στην ομάδα του. Μοίρασε και δύο ασίστ και έπαιξε μία δύο καλές άμυνες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 3

ΝΟ 31 ΜΠΟΓΡΗΣ

Δεν έχει ρυθμό, έπαιξε 5 λεπτά, όμως σε αυτό το διάστημα ήταν κακός. Εκτός ματς, με 3 ατομικά φάουλ, μία ασίστ και ένα λάθος. Οφείλει ακόμα και σε αυτόν τον μικρό χρόνο να είναι καλύτερος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 0

Διαβάστε επίσης

MVP o Παπαπέτρου (pic)

MVP o Παπαπέτρου (pic)

Ο Ελληνας φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με τον Άρη, παίρνοντας τον τίτλο του πολυτιμότερου της αναμέτρησης.