Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σοβαρός με Μπάμπεργκ

Σοβαρός με Μπάμπεργκ
Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 - 12:51

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής (09/03) θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ την Μπάμπεργκ για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στην τελική ευθεία ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να επισημαίνει ότι θέλει μεγάλη προσοχή αυτός ο αγώνας.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν καθόλου εύκολο έργο απέναντι στην γερμανική ομάδα, κάτι το οποίο φαίνεται και από τα τελευταία μεταξύ τους ματς και αυτό το γνωρίζουν και είναι έτοιμοι να παλέψουν ώστε να φτάσουν στη νίκη και να πλησιάσουν έτσι ακόμη περισσότερο στο πλεονέκτημα έδρας.

Η Μπάμπργκ μπορεί ουσιαστικά να έχει μείνει εκτός από τη συνέχεια της διοργάνωσης, όμως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί αν θέλουν να φτάσουν στην 18η νίκη τους στην Ευρωλίγκα.

Να σημειωθεί, ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για αυτό τον αγώνα, γεγονός που του δίνει πάρα πολλές λύσεις ώστε να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης

«Να φανούμε ανταγωνιστικοί»

«Να φανούμε ανταγωνιστικοί»

Ο γκαρντ της Μπάμπεργκ, Μαοντό Λο, αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό και την… μονομαχία του με τον πρώην συμπαίκτη του, Γιάνις Στρέλνιεκς.

Απαρτία, τακτική και... προσοχή!

Απαρτία, τακτική και... προσοχή!

Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται δίχως προβλήματα για τον αγώνα της Παρασκευής με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να εφιστά την προσοχή στους παίκτες του