Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έλειψε πολύ…

Έλειψε πολύ…
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 08:34

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μπόμπι Μπράουν πριν από λίγες ημέρες, με τον Αμερικανό να ανεβάζει αυτόματα επίπεδο την ομάδα, κάνοντας καλύτερους τους συμπαίκτες του και αφήνοντας πολύ μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια.

Ωστόσο, υπήρξε ακόμη μία μεταγραφή… εκείνη του Κιμ Τιλί, η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις νίκες της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Ο Γάλλος φόργουορντ επέστρεψε στα παρκέ έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό του και έδειξε με το «καλημέρα» τι μπορεί να προσφέρει στο παιχνίδι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Το πάθος και η ενέργεια που βγάζει ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» μέσα στο παρκέ ήταν κάτι που έλειπε από την ομάδα και η επιστροφή του βελτίωσε την ομάδα αισθητά, δίνοντας λύσεις σε άμυνα και επίθεση και σε πολλούς διαφορετικούς τομείς.

Ο Τιλί αποτελεί ένα πολυεργαλείο το οποίο συμπληρώνει ιδανικά τον Γιώργο Πρίντεζη στο «4» ενώ έχει τη δυνατότητα να παίξει και στο «5» κάποια ποιοτικά λεπτά, κάτι το οποίο δεν έχουμε δει ακόμη στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε ότι στο «4» υπάρχει και ο Αγραβάνης ο οποίος είναι τραυματίας και γίνεται εύκολα αντιληπτό το βάθος του ρόστερ που έχει ο Θρύλος στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Γάλλος ακόμη χρειάζεται λίγο χρόνο, αφού η απουσία του ήταν πολύ μεγάλη και τότε θα μπορέσει να προσφέρει πολλά στην ομάδα, αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, δείχνοντας πάντως ο ίδιος ότι μπορεί να φέρει εις πέρας τον ρόλο του στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Θέλει… προσοχή!

Θέλει… προσοχή!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ, για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Live από το gavros.gr στις 21:00/NS1…

Ξορκίζει τον κακό του δαίμονα

Ξορκίζει τον κακό του δαίμονα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε μια αδύναμη ομάδα, την Μπάμπεργκ, που έχει βρει τον τρόπο να του κάνει τη ζωή δύσκολη, παραδόξως και… συνεχώς.