Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίρνει ακόμη ένα Κύπελλο ο Θρύλος

Παίρνει ακόμη ένα Κύπελλο ο Θρύλος
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 - 12:47

Έτοιμος να σηκώσει ακόμη μία κούπα είναι ο Ολυμπιακός. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των «ερυθρόλευκων» αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:30 στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και είναι έτοιμη να πανηγυρίσει την κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου.

Ο Θρύλος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από την ανδρική ομάδα πόλο είναι έτοιμος να σηκώσει ακόμη μία κούπα και στο γυναικείο μπάσκετ με τις παίκτριες του Κώστα Μίσσα να είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα και με τον κόσμο στο πλευρό τους να πανηγυρίσουν το Κύπελλο.

Οι «ερυθρόλευκες» είναι αήττητες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και θέλουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους φτάνοντας στην 3η σερί κατάκτηση της διοργάνωσης, έχοντας μόνο νίκες και τίτλους από την ημέρα που ιδρύθηκε το συγκεκριμένο τμήμα.

Ο κόσμος του Θρύλου αναμένεται να τις στηρίξει, ώστε να γραφτεί ακόμη μία μεγάλη και ένδοξη σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Με «Μίλου» η mini movie της Ευρωλίγκας (vid)

Με «Μίλου» η mini movie της Ευρωλίγκας (vid)

Το καθιερωμένο βίντεο με τις καλύτερες φάσεις από την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκα δημοσιεύτηκε με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Ο κορυφαίος στην Ευρώπη… Ακόμα! (Pics-Vids)

Ο κορυφαίος στην Ευρώπη… Ακόμα! (Pics-Vids)

Σπανούλης άλλος δεν θα υπάρξει… Αυτό που μπορεί να κάνουν όλοι είναι να δουλέψουν σαν αυτόν, να μοχθούν όπως αυτός, να σκέφτονται όπως αυτός, να μπουν στη λογική και τη νοοτροπία του…