Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρομερή εμφάνιση με Εφές, ζητούμενο η διάρκεια

Τρομερή εμφάνιση με Εφές, ζητούμενο η διάρκεια
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 - 14:35

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ με 89-82 ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονταν τη νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας και ο φόργουορντ του Θρύλου ήταν εξαιρετικός και μαζί με τους Σπανούλη και Μιλουτίνοφ οδήγησαν την ομάδα στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο «Πάπι» κάλυψε με το καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που έχει αφήσει στην ομάδα η πολύ σημαντική απουσία του Κώστα Παπανικολάου, κάτι το οποίο ωστόσο πρέπει να κάνει και στη συνέχεια της σεζόν. Ο 23χρονος σκόραρε 17 πόντους με 6/7 δίποντα, 1/5 τρίποντα, μάζεψε 7 ριμπάουντ και ήταν γενικότερα πολύ καλός και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Ο Παπαπέτρου το προηγούμενο διάστημα φαινόταν να περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, με τα σουτ να μη του βγαίνουν και αυτό όπως γίνεται αντιληπτό να του επηρεάζει τον τρόπο παιχνιδιού του. Ενδεικτικό της πτώσης του αποτελεί το γεγονός ότι στα προηγούμενα τρία ματς πριν από την Εφές σκόραρε συνολικά 14 πόντους (2 με ΤΣΣΚΑ, 9 με Μπαρτσελόνα και 3 με Μπάμπεργκ) δηλαδή 3 λιγότερους από όσους έβαλε κατά των Τούρκων.

Ωστόσο, η εμφάνισή του κόντρα στην τουρκική ομάδα γεμίζει με χαρά τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους συνεργάτες του οι οποίοι είδαν επιτέλους τον Ιωάννη να αποδίδει μέρος από αυτά που μπορεί.

Ο φόργουορντ του Θρύλου έχει δείξει τις δυνατότητές του, όμως η πτώση της απόδοσής του τον είχε επηρεάσει και το ματς με την Εφές μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για να συνεχίσει πολύ δυνατά, βοηθώντας σε άμυνα και επίθεση τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Ο Παπαπέτρου αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι τον πιστεύουν και γνωρίζουν τι μπορεί να προσφέρει μέσα στο παρκέ, μέρος του οποίου φάνηκε στο παιχνίδι με την τουρκική ομάδα.

Πλέον, ο 23χρονος δείχνει να βρήκε τον εαυτό του την ώρα που η ομάδα τον χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ και αναμένεται να προσφέρει τα αναμενόμενα στους «ερυθρόλευκους» το επόμενο διάστημα με το ζητούμενο να είναι η διάρκεια.

Διαβάστε επίσης

Όλοι δίπλα στα κορίτσια του Θρύλου για την κούπα

Όλοι δίπλα στα κορίτσια του Θρύλου για την κούπα

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 18:30 στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας και ο κόσμος θα πρέπει να βρεθεί όπως πάντα στο πλευρό της. Από τις 10:00 στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας τα τελευταία εισιτήρια.

Με «Μίλου» η mini movie της Ευρωλίγκας (vid)

Με «Μίλου» η mini movie της Ευρωλίγκας (vid)

Το καθιερωμένο βίντεο με τις καλύτερες φάσεις από την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκα δημοσιεύτηκε με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Παίρνει ακόμη ένα Κύπελλο ο Θρύλος

Παίρνει ακόμη ένα Κύπελλο ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει στις 18:30 στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τις «ερυθρόλευκες» να είναι πανέτοιμες να σηκώσουν ακόμη ένα τρόπαιο. Live από το gavros.gr/ (ΕΡΤ Play 1).